Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › briidinaajums operas un foxit programmatuuras lietotaajiem
manis augstaak mineetais programmatuuras savienojums ir ievainojams ar pdf eksploitu, visdriizaak sjo
atverot inficeetu pdf dokumentu tiek iedarbinaats Win32.parite.2 taarps.
skaade liela, mhhh, kameer totalkomanders izdomaaja pazinjot par iespeejamo virusa klaatbuutni, tas jau bija paspeejis paari par 700 exe failos pierakstiities.
informaacija tiiri tiem, kuri, taapat kaa es, neizmanto uz win antiviirusu un straadaa ar admina korkaam…
cheers
Var palasīt par šo lopu:
P2P-Worm.Win32.SdDrop.c (Kaspersky Lab) is also known as: Worm.P2P.SdDrop.c (Kaspersky Lab), W32/Pate.dam (McAfee), W32.Pinfi (Symantec), Win32.Parite.2 (Doctor Web), W32/Parite-B (Sophos), Win32/Parite.B (RAV), PE_PARITE.A (Trend Micro), Worm/SsDrop.P2P.C (H+BEDV), W32/SdDrop.C (FRISK), Win32:Sddrop-B (ALWIL), Worm/Sddrop (Grisoft), Win32.Worm.P2P.SdDrop.C (SOFTWIN), Worm.SdDrop.A (ClamAV), W32/Parite.B (Panda), CRYPT.WIN32 (Eset)
pasju taarpu nolikvideeju, bet upuru rindaas ir ierakstiiti msconfig.exe, mpc…
iisti uz sitiena vairaak arii neko nejuut…
kaadaa valjas briidii buus jaasarepairo 🙂
Vai kāds var šo man paskaidrot ?
Es nespēju pat apjaust, cik debīlam ir jābūt lai lietotu p2p vai netu ar admin-accountu.
un jaa, piever paaksti! mana kaste, kaa veelos, taa arii straadaaju!
es tak nenaaku un negaudoju – help, help!!! ko man taga darit/11
Paldies d_l par informaciju, zinashu ka japiesargaas! 🙂
Un ar admin progam kur tad mes liksimies, ja ne uz datora stradasim?
Ir tāda fīča windowā “Run As
Un ar admin progam kur tad mes liksimies, ja ne uz datora stradasim?
Ir tāda fīča windowā “Run As
Mēs ne vienu un to pašu laikam domājam! Admin programmas biju domājis kā piemēram Radmin.. e.t.c… serveru, web administratīvas programmas – kuras lerumu neatbalsta antivirusi!!! 🙂 (oki – skaidrs viss)
Preses relīzes