Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Celtnieki…
*
Š odien kautko pa podjezdu ņēmās kaukāds celtnieks. Vismaz tā viņš sevi nosauca. Tjipo pēc stāvvadu maiņas dzīvokļos kautko tur “aiztaisa”.
Sanāca iet lejā, skatos – a šis pa ratiņtelpu ņemās! Man uznāk slikta nojauta! Ieeju ratiņtelpā – protams! Kadrs pastūmis augstāk (!) UN aizmūrējis manu buksiera trubu.
Blyat nu cik debīli ir latvieši…
Neviens neko neprot, neviens neko nedomā!
Nu kas tādam “celtniekam” darijās paurī, kad viņs ieraudzija to trubu? Blyat, nu kapēc nepaņēma savu smartfounu un nepazvanija tiem kolēģiem kuri trubas mainija? Tie būtu pateikuši – truba paredzēta lai izbuksētu kabeļus, neaiztiec!
Un šitādi pajoli ir visās sfērās, visās malās!
Latvieši debilizējās acīmredzot, pa stundām, nevis gadiem.
Trubas vilka 2 krievi, kas latviski saprot knapi, un runāt nerunā vispār. Trubas ievilka perfekti! Es gan bik viebos kā šie nesargā instrumentus, bet gala rezultāts – perfekts.
Pēc tam atnāk celtnieks latvietis un sapiš visu ko var sapist.
*
Nevis debīls ,bet par ubaga grašiem neviens neko necentīsies noskaidrot….ķipa ko liek to dar bēz emocījām un kurnu vel par iedzilināsanos!
Es piemēram ar ja man 400-500ero alg, naxren man kur zvanīt un intresēties…nekādas intreses takš -tur jabūt meisteram kas uz vietas visu izskaidro ja tads pajols nav tad no darbinieka neko negaid…..
Ar loģisko domašan tikai var savu maju celt -ja taadas nav tad sameklē kadu kam tada ir, palīdz…
Var jau kameras pielikt pie loga, bet nu tad jāpērk dārgās, ar labu kronšteinu un īstas “outdoor”. A gribēju pabāzt lētās 15€ kameras zem balkona.
Liec pie loga sitādu Kamernakts režīmā
Te video Kamera salīdzinajums
Kāpēc vārdu k o p i s t i s k i forums cenzē? Tas kaut kas slikts?
edge-case
Tagad, kā gļēvulis, žvanksti pa internetu.
Preses relīzes