Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Cik būtu gatavi maksāt par servera īri?
Piemēram CS, COD, Day Of Defeat, Bf,SA:MP, TF2?
Un vai ir nozīmē kādā summā tu maksā LS vai Euro?
Piemērs: CS no 5-20Ls un tā tālāk. Paldies visiem tiem, kas atbildēs.
Es piekrītu samurajam, ka zinoši cilvēki vai nu paši hostēs sevi, vai arī atradīs sev atbilstošu neatkarīgi no tā ko kāds prasīs.
Lai Tu objektīvi spētu izdomāt, kas ir labs piedāvājums Tev pašam būtu jāpameklē kāds piedāvājums ir tagad, cik tas maksā un vai Tu pats zini cilvēkus, kas nehostē tikai tāpēc, ka cenas ir par augstu.
edit: un pat ja šeit būs cilvēki, kas vēlas kaut ko lētāku, viņi tik un tā Tev paziņos viszemāko iespējamo ciparu, piemēram, tos pašus piecus latus. Lai dabūtu objektīvu atbildi, jautājums ir nepareizi uzdots.
Atceros kā šo portālu centos uz savas kastes sākumā uzturēt. Problēmas bija vairāk nekā vajag, tāpēc vajadzēja ņemt stabilu serveri. Uzskatu ka 2,5 Ls pa mēnesi nav dārgi.
Pats es saprotu, ka ir jāpēta un sen jau esmu izlēmis, bet cerēju, ka te ir kāds godīgs cilvēks, kas optimāli pateiktu par kādu summu būtu gatavs. Slēdz ciet šito!
Tos uztur un ar tiem pelna naudu. Un uz kastes vairāk par vienu
spēļu komplektu neuzliksi (serveris + juuzeru/statu DB + xml ‘avots’ web’am ).
.. izklausās pēc kārtējā pamatskolnieka kas pārspēlējies CS.
azazul es zinu, ka Tu esi murmulis so STFU. CS nespēlēju.
:)))))
azazul es zinu, ka Tu esi murmulis so STFU. CS nespēlēju.
.. un kā diez tas maina to ka man tāpat ir taisnība ?
Š…emot vērā šāda servera rijīgumu, laikam lētāk nesanāks.
Tad me labāk nodzer tos 20Ls vai atdod ubagiem pie baznīcas…
Ja nerunajam par spelu servera iri, tad serverim, kas uzturetu forumus, web lapeles kaut tiem Cs serveriem tad lidz 10ls butu gatavs no savas kabatas dot.
Preses relīzes