Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Cits luksusa tālrunis – Bellperre Nero Gold
Nesen Bellperreģimenes
Attēlā – pilna Bellperre ģimene
Nero Gold
[img][img]
Jauniņā
Vēl aizvien par cenu nav teikts pat pušplēsts vārdiņš, bet es nemaz nevēlos to uzzināt. Un Tu?
[img]https://datuve.lv/images/upload/20090426222357.png
un sjito kursj akcepteeja?
sjitais veel labaaks pae firefoksiisja strebeleejumu :>
oj, oj…. Nabaga drunk_lizard`s… 😀
BTW, d_l, solo mio
Kompānija Bellperre ražo tālruņus, dizainētus Itālijā un ar rokām ražotus Nīderlandē. Luksusa telefonu segments, ar Mobiado un Vertu pa priekšu, paliek arvien plašāks un plašāks, tātad paliek arvien vairāk iespēju jaunām, mazām kompānijām “noķert” savus lietotājus, kuri savas ierīces izvēlas pēc cenas. Jo augstāka cena, jo labāk!
khmmm
sir_irius
par rakstu: iepatikās ekrāns ar safīra pārklājumu.. derētu man logus ar šito apstrādāt 😀
Zināmās aprindās ar 2 pirkstu platām pierītēm, 4 klašu + cietuma akadēmijas izglītību un “пальцы веером” šitāda prece iet uz izķeršanu, tie vēl trakāki kā arābu šeihi 😀
Neko sliktu šai IT ziņā neredzu. Man pat patīk autora paustais sarkasms 🙂
runa ir tiesji par raksta gramatisko stilu
“Kompānija Bellperre ražo tālruņus, dizainētus Itālijā un ar rokām ražotus Nīderlandē. “
kas sjitais taads? esmu tups un nesaprotu!!!
varbuut visu pa taisno tulkot?
“Luksusa telefonu segments, ar Mobiado un Vertu pa priekšu, paliek arvien plašāks un plašāks”
un sjitais? uz gala mani izbiidiija par komunistiskaa darba uzsiteeju?
E.j. nice thread
lieku reizi tas nav jaatgaadina…
Ja nu tu gadijumā kādreiz pamanies iet zem manas mājas logiem, labāk uzvelc ķiveri, man bieži pa logiem ledusskapji lec ārā
Tā taču ir tikai maza, sadzērusies un līdz (par laimi) līdz nāvei nobaidīta ķirzaka, kas histērijā aizsargājas no dīrātājiem.
Un raksts tiešām ir ar stulbiem izteicieniem uzrakstīts. Kāda šķirba vai to raksta publiskā vortālā vai vēl nezkur? Ja nejēdz normāli izteikties, tad nejēdz. Varētu e-žurnālistiem pirms pakāpes uzlikšanas prasīt, lai atsūta skenētu eksāmena rezultātu lapu par latviešu valodu.
Morpheus – d_l “nez kāpēc” izpauž viedokli daudz sakarīgāk nekā tu. Man kka liekas, ka tu savu viedokli vari izpaust tikai mēģinot ņirgāties par viņa niku. Neko sakarīgu tavā teiktajā nesaskatu. Un tas teikums par krītošiem ledusskapjiem ir pamatskolnieka cienīgs- esmu kastē (tātad drošībā) un varu uzspļaut kkam kas iet pa ielu. Nožēlojami…
Un raksts tiešām ir ar stulbiem izteicieniem uzrakstīts. Kāda šķirba vai to raksta publiskā vortālā vai vēl nezkur? Ja nejēdz normāli izteikties, tad nejēdz. Varētu e-žurnālistiem pirms pakāpes uzlikšanas prasīt, lai atsūta skenētu eksāmena rezultātu lapu par latviešu valodu.
visi var izpaust savu viedkoli, un tu jau nebūsi tas vērtētājs, kurš nosaka kura komentārs ir labāks. Daži šeit neprot laicīgi aizvērt muti… un palikt pie sava…
Morpheus – d_l “nez kāpēc” izpauž viedokli daudz sakarīgāk nekā tu. Man kka liekas, ka tu savu viedokli vari izpaust tikai mēģinot ņirgāties par viņa niku. Neko sakarīgu tavā teiktajā nesaskatu. Un tas teikums par krītošiem ledusskapjiem ir pamatskolnieka cienīgs- esmu kastē (tātad drošībā) un varu uzspļaut kkam kas iet pa ielu. Nožēlojami…
mhm mhm, tikai piemirsi, ka neviens nepiedzimst ar pildspalvu (šajā gadijumā, klaviatūru) rokās un par šekspīru…Š oreiz ne mans komentārs ir ņirgāšanās, bet gan ķirzakas… Par tavu vispar nerunāsim, sapratu tikai 5% no ta ko gribēji pateikt…
kaqp: Te nav nekāds komentāru turnīrs, kur jānosaka kurš labāks. Tā kā es arī varu izpaust savu viedokli, tad tas ko tu teici ir pretrunīgs. Par mutes laicīgu aizvēršanu, lai katrs pats spriež – kad ir laicīgi un kad nē. Neesmu manījis nekur aprakstītas tādas normas ar to, kad kas jādara un kad pietiek. Es netaisos klusēt, ja kkam nepiekrītu un man ir citas domas par to. Un ja gribēšu tad vērtēšu (piekritīšu vai oponēšu, protams, ar skaidrojošiem iemesliem) un teikšu ko domāju.