Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › dažÄdu ražotÄju auto plusi un mÄ«nusi?
Sup, piis, jo! Mashiinas nav dziivesveids, par spiiti tam, ko jums var teikt kaads cits. Un ar smaidinjiem arii var nepaarspiileet, mees saprotam domu taapat. Vismaz man bija ko dariit shodien, tbh.
Nevienmēr, tas kurš ilgāk ir tirgū, tur arī paliek. Opels pieļāva kļūdu izlaižot vāji aizsargātu virsbūvi.
Kā jums VW vai škoda?
Š i aptauja pierāda ka mezda nav tik neizturīga un švaka kā jūs domājat! :hmz:
Un Audi ir tikai septītais!
Protams te ir runa par samērā jaunām mašīnām!
mūsdienās ar vien vairāk uzmanību sāk pievērst netikai degvielas patēriņ am, tai pat laikā nodrošinot lielu jaudu, bet arī gaisa piesārņ ojumam:
domāju, lieki nav jāmin: jo lielāka mašinas ekanomija, jo mazāk izmešu?
ne velti nesen lexus nāca klajā ar jauno hibrīdauto..
visi tie rādītāji ir tā gada izlaistām mašīnām 🙂
Ja gribbi lietotu tad skaties no Lietuvas(lētāk) vai Vācijas(labāk)
bet ideāla gadijumā lietotu no Itālijas
No Vācijas jā, tur var labas atrast.
Kāpēc tieši Itālija, ja drīkst jautāt? Es, piemēram, esmu dzirdējis, ka no Š veices un Beļģijas mūsdienās labas var dabūt!
A Italijā padoma kādi tur ir ceļi tur ar mašīnu kautvai ar žigulki ir kaifs braukt, protams citās valstīs arī ir labi ceļi, bet par Italiju ir labākas atsauksmes.
a to lamaa tik visus par santiimpiseejiem.
ja tomeer gribi pist kapeiku, tad vismaz uzliec ripuljus savam srotam visus vienaadus.
:die:
Arī ar A8 var jāt saņķiku, vajag tikai nopirkt kruto
BMW arī manuprāt ir ļoti labas mašīnas (nevajag tikai uz reiz mašīnas markai piesliet braucējus, jo šķiet, ka liela daļa Latvijas BMW vadītāju drīzāk jūtas kā NFS spēlējot, nekā pie stūres sēžot.)
Tad vēl jaunie VW šķiet ļoti uzticami, ekonomiski un smuki.
Vēl saab, volvo, pašam gan nekādas personīgas pieredzes nav, bet nu manā skatījumā ļoti kvalitatīvas un uzticamas mašības, tikai, cik zinu, tad remonts/uzturēšana ir krietni dārgāka par, piemēram audi/vw.
Tagad pašam sanāk brauk ar japāņu/korejiešu/hvz kroplīti daihatsu applause. Nu nepatīk man tie plastmasas šķībacaino auto kopumā.
Preses relīzes