Datora parametri:
CPU – AMD 2.6GHz
RAM – 1GB
HDD 500GB
[youtube]
Mani tikai interesē kādus skinus tu tur izmanto? Vnk es labprāt savu resursu rijēju rocket dock un vienna navigator nomainītu pret kādu citu.
PS. Š eit šķiet, ir tas par ko es Ob1 jautāju pāris dienas atpakaļ. Atbilde bija, it`s not me.
Š eit, izskatās ir Siguldas ģēniju turpinājums.
Varbūt runa iet par datora piedarbināšanu no S3 sleep režīma, ja tas tā ir tad nav ko cilvēkiem čakarēt prātu, datora piedarbināšana no sleep mode nav datora piestartēšana (boot up) ko 5 sekundēs nav iespējams dabūt ar standarta konfigurāciju bez neskaitāmiem diskiem kas saslēgti RAID 0 un ar uber ātru CPU.
Es gandrīz nekad nemeloju. Palasi vēlreiz savu jautājumu un manu atbildi. Un es nestrādāju datorpasaule.lv un man tā nepieder. Jā, es konsultēju datorpasauli, bet es konsultēju arī daudzas citas firmas.
Un šī nav reklāma. Vienkārši nevar runāt par datora optimizāciju, ja nav skaidrs kādu rezultātu vēlams sasniegt, tāpēc arī šis video. Bez skaņas, bez linkiem.
Tavs komentārs man saka, ka šāda veida video vajag vairāk. 🙂 Cilvēki netic kamēr neredz, bet kad redz, domā, ka kaut kas ar redzi nav kārtībā. 😀
Tieši tādus cilvēkus es meklēju šeit, lai apmainītos ar infu. Iemet privāti skype adresi?
Dzelža parametrus var atrast video aprakstā.
Tas Win7 tiešām izskatās labs. Žēl, ka nedrīkstēšu to lietot vēl pāris gadus 🙁
1. ar gentoo, optimizētāko
2. ar prastu xp (fresh install)
3. ar gatavu xp (ar nero/office/u.c.)
4. ar optimizētu xp
5. paškompilētu linux.
Preses relīzes