Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Datorsomas
Vajag 15.6″ lapam somu. Normālu, konservatīvu plecu somu.
ar veikalu biju domaajis iestaadi, kuraa es fizisku varu ieiet, nodauziit no kurpeem sniegu un pajjautaat – vai jums ir man vajadziigaa datorsoma?
“lv neviens nopietni netirgo.” 🙂 Ir tāda lieta kā pasūtīšana… ja vien esi gaidītājs, gan jau pasūtīs Tevis izvēlēto modeli.
Nu… Tad laikam atliks vien piedāvāt staigāt pa veikaliem. 🙂 Jo kas kuram ir “vajadzīgā datorsoma”. Varbūt atradīsi pirmajā veikalā, varbūt trīsdesmitpirmajā. 🙂
nu tapeec jau es jautaaju jums, mok kaads var ieteikt kur ir liela izveele uz vietas nevis peec kataloga jaapeerk.
BalticData veikali Rīgā nav vairs? Tur parasti bij izvēle no plaši pazīstamiem ražotājiem. Liepājā somas var aptaustīt arī LDC un Arcus.
Nezinu. Jāatzīstas, ka parasti uz tādiem sīkumiem, kā mana soma man derēs vai izskatīsies, vai patiks, neiespringstu. 🙂 Tev arī iesaku neiespringt. Der, patīk… pērc.
tu laikam esi izliecies. man ir svariigi lai soma buutu max eerta lietoshanaa. lai vinja ir taada, kaa man vajag, nevis taada, kaada bija veikalaa. ja nav adreses, tad vareeji neizpluust savaa bezjeedziibaa.
WerNeo man vajag somas vairaakiem cilveekiem, negribaas kkaadus pirmos meeslus, kas patraapaas, njemt.
macbeton danke.
Man nau auto, bet man tāda soma ir mājās. Pa to cenu – da kaut 2reiz gadā var nomainīt kad saplīst 😀
Citiem svarīgs dizains (nu tur *** visādiem)…
Kas Tev ir pret smuku izskatu?!
Kompis ir darbarīks, soma – “čehols” darbarīkam.
Ja gribas kautko smuku tad izbrauc pie dabas vai aizej uz izstādi.
Citiem svarīgs dizains (nu tur *** visādiem)
Parīvē daiktu pret qwerty
Preses relīzes