Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Datortehniķa komplekts.
P.S. Reāli ir pie pakaļas, kā tu visu dabon gatavu, cilvēkus interesē rezultāti.
Varbūt situācija tād muļķīga, bet tu jau nekad nevari zināt, kāda situācija radīsies.
Es jau netaisos pierādīt to, ka ir muļķigi kasti staipīt līdzi, bet gan to, ka ir jāmāk rīkoties pat extremālos apstākļos un jāimprovizē.
Piem augstāk minētajā situācija, kamēr tu aiznesīsies atkal uz otru pisētas galu un tad atkal pie klienta, paies ilgs laiks un ne vienmēr klienti gribēs gaidīt, kad tu paņemsi savus uber krutos štrumus.
Tiešām jābeidz fantazēt.
Protams, keisa atskrūvēšana nebūs iemesls, lai šo pusstundu zaudētu, jo tam pašam klientam nopirkt jaunu skrūvi varētu būt lētāk nekā tās saglabāšana, jo ir taču ārkārtas situācij (izskrūvēšana izmantojot vissaudzīgāko teorētisko iespēju).
Lai arī ir cilvēki, kas jebkurā ārkārtas situācijā (definējot pēc šo cilvēku standartiem) zvanīs man, skrūvgriežņus līdzi nenēsāju. Ja tik ļoti vajadzēs, atskrūvēšu arī ar atslēgu/nazi. Perfektā gadījumā kā aizstājēju ieteikšu izvēlēties “skrūves”, kas ar roku ieskrūvējamas keisam.
Lai arī ir cilvēki, kas jebkurā ārkārtas situācijā (definējot pēc šo cilvēku standartiem) zvanīs man, skrūvgriežņus līdzi nenēsāju. Ja tik ļoti vajadzēs, atskrūvēšu arī ar atslēgu/nazi.
Un par to jau arī gāja runa, loading tādu pieeju uzskata par stulbu, ka cilvēks nenēsā līdzā instrumentus. 😀 😀 Da lab, loading ir loading, gari jāstāsta.
Blondīne: “uzinstalēju Skype, bet nevaru sarunāties. Kurā datora caurumā man jārunā?” :D:D:D
Tā kā vismaz ar blondīnēm daudzus jautājumus var atrisināt arī pa telefonu! 😀
Pats raksts jau ir smieklīgs, bet tavs profila paraksts ir kā glazūra visam.
Kas tad tev šķiet smieklīgs? Protams pamata apkopi datoram es zinu, bet es nezinu kā varētu pārbaudīt specifiskas problēmas dzelžiem ja tādas rodas.
p.s. Droši vien tev ir tikai liela mute, jo neko gudrāku nevarēji pateikt. 😀
Loading rakstīja:
Skrūvgriezis, seškante (dažām skrūvēm ir seškantes forma), skrūves (smalko vītni, rupjo vītni, ventilātoru skrūves), savilcēji, tilti (jamperi), saspiests gaiss baloniņā, tīrāmās salvetes, vadiņš (barokļa pārbaudei), kaudze ar dažādiem kabeļiem.
Lai pārbaudītu vari skaņas karte nav sadegusi, vislabākais, manuprāt, variants ir vēl viens dators ar brīvu PCI pieslēgvietu.
Un ko tu darītu tādā gadījumā, ja skaņas karte ir iebūvēta. Pieņemsim to ka ārējā izskatā redzamu bojājumu nav, kā arī, ka skaņas neskanēšana, nav attaisnojums tam, ka skaņas karte ir nosvilusi.
Shady rakstīja:
* gParted
* Hirens
* Linux distribūcija, lai varētu notestēt vai kaut kas darbojas, vai vaina iekš klienta OS.
* Dr Web (
* Vari arī uztaisīt paštaisītu cd (boot/vai neboot) ar attiecīgu programmu krātuvi.
Es, piemēram. ar bikstos ar hardware programmu, kā jau rakstīja augstminētie cilvēki.
Bet tu laikam domāji ko modernāku – laikam ko šādu:
Hirens es izmantoju – laba lieta. 🙂 Starp citu paldies par to linku. Izskatās intresants. 🙂
Cilvēki, kuriem ir kāds epasta serveris ar 24/7, tvnet.lv lapa un draugiem.lv portāls NEKAD neizmantos sētas Koļas pakalpojumus, bet nopietnās firmās, kur ir diennakts atbalsta serviss. Man tavas fantāzijas atgādina aģentu 007, kurš nepaspēj nomazgāties, bet attopās misijā…
labi, pieņemsim, ka neprecīzi definēju problēmu:
ir kantoris, kura vienīgais darbinieks izmanto datoru, kurš ir noplīsis. Ir sestdiena/svētdiena, taču uz datora atrodamā e-pasta pārlūkprogramma outlook ir vienīgā iespēja dabūt e-pastus, kas rakstīti iepriekš, jo uz servera taču tie neglabājas (kaut servera atrašanās pašā DEAC situāciju neglābs). Tā kā pirmdien ir nodošanas termiņš (lai vai kam), tad tos e-pastus vajag. Vienīgais, ko šis cilvēks pa telefonu spēj pateikt – dators nestartējas -> vairāk neko nezin.
Protams, ikviens šeit gudri var runāt, ka back-ups jātur un vēl sazin kas varētu palīdzēt izvairīties no šādas situācijas, tik pirms to dari padomā, vai pats tā rīkojies. Reāli mazie kantori, kas fokusējas uz reālām darbībām nepievērš uzmanību IT saistītiem riskiem, kamēr tie neiestājas.
Tāpat arī, protams, diendienā arī šie kantori neizmantos sētas Koļas pakalpojumus, taču tad, kad visi striķi plīst, tad šis sētas Koļa varētu būt ātrākais risinājums problēmai, īpaši ja ir zināms, ka sētas Koļa zin pamatlietas, ap ko lietas grozās.
Preses relīzes