Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Dell par dabu!
Un tur var sastēlēt sev piemērotuu laptopu. Bet pašās beigās piedāvā mazu pakalpojumu- iestādīt vienu kociņu, lai kaut kā palīdzētu dabai. Manuprāt tas ir labi, kad pazīstamas firmas piesaista cilvēku/pircēju uzmanību šādai problēmai- zemes piesārņošana un siltumnīcas efekts.
es jau kalju sapnjus par laptop….. ja buus taads.. mobilku newajadzees pashu krutaako :D:D jo visu varees staipiit liidzi 😀
Uz cik latiem domā laptopu ņemt?
Uz cik latiem domâ laptopu òemt?
Nu tas kuru sew noskatiiju 582 ls maxaa. Pirms meenesha maksaaja 650 LS.
Intel dual core 1.6 GHz
RAM- 1GB
Video- 256MB (integr)
HDD-80GB
OS-Linux
Blootooth-ir
TV out utt fiichas
Bezvada ets, modem, card reader utt. man ideaals variants. Vieniigais kas pietruuxt- naudinja…
Bet nu šij pašai par sevi 64 MB ira jau, bet ja ņem talkā RAM būs 256 MB :D.. beryl uz šo ies normāli- bez lagiem, jo man visus efektus ar nevajag 🙂
Tvinky- es jau nesaku, ka visas portiku grafikenes ir integrētās mātesplatē :suck: 😀
Bet nu šij pašai par sevi 64 MB ira jau, bet ja ņem talkā RAM būs 256 MB :D.. beryl uz šo ies normāli- bez lagiem, jo man visus efektus ar nevajag 🙂
Ja ņemsi ar integrēto iesaku uzreiz pameklēt draiverus linux’am. Kā arī paskatīties kaut kur pa internetu, kā cilvēkiem sokas viņus piedabūt darboties. Un pameklē, varbūt arī kāds ar beryl sadraudzējis pie reizes 🙂
P.S Esmu redzējis kā cilvēki mokas ar integrētajām kartēm, ir pat tādi forši ražotāji, kuri aizmirst par citām OS un izlaiž draiverus tikai Win 🙂 Imho, sax ;|
Ja ņemsi ar integrēto iesaku uzreiz pameklēt draiverus linux’am. Kā arī paskatīties kaut kur pa internetu, kā cilvēkiem sokas viņus piedabūt darboties. Un pameklē, varbūt arī kāds ar beryl sadraudzējis pie reizes 🙂
P.S Esmu redzējis kā cilvēki mokas ar integrētajām kartēm, ir pat tādi forši ražotāji, kuri aizmirst par citām OS un izlaiž draiverus tikai Win 🙂 Imho, sax ;|
Ehh, es jau tādu ņemu, kuram by defualt nāk virsū linux :win: :party: tā kā par visu padomāts.
Preses relīzes