Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Dual sim telefoni – tÄ iespÄ“jas.
varbūt kāds šeit spēs sniegt atbildi 🙂
vēlos iegādāties kādu nedārgu dual sim mobilo telefonu, taāu radās jautājums: vai es varēšu izmantot abas simkartes vienlaicīgi?
t.i. ja būšu pārslēdzies uz LMT simkarti, vai man varēs piezvanīt uz BITEs simkarti?
varbūt kāds var ieteikt konkrētu, lētu modeli par kuru būtu kas labs sakāms, jeb tieši otrādi – slikts?
Paldies! 😉
Nevajag uztraukties, ka nevarēs sazvanīt vienu vai otru numuru. Tikai, lai vektu zvanu, ir vajadzīga pārslēgšanās no vienas SIM kartes uz otru, bet savādāk strādā kā parasts telefons. Ja tev zvanīs uz vienu numuru, kamēr tu jau runāsi pa otru, vienkārši pirmais numurs skaitīsies aizņemts, tā pat kā otrs.
Man pašam, piemēram, likās, ka tas telefons mazliet bremzē. Iespējams tikai pieradums pie SE telefoniem. Laikam tomēr mazliet nevilka. Iespējas, kā jau parastam, mūsdienīgam telefonam. Man kaut kā Samsung, kā tādi neraisa lielu uzticību. Bet dual sim telefoni ir baigi labā lieta… Ja ir vajadzība ļoti daudz runāties.
taāu dēļ šīs ekstras ar 2 telefoniem nestaigātu.. 🙂
Preses relīzes