Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Es un eiro
Protams, tas ir mans subjektīvais viedoklis. Kā būtu, ja būtu nezina neviens.
Grieķija bija viena no pirmajām ES valstīm, īsti nesaprotu, kādā sakarā tu viņu vispār piesauc. Sīrija ir viena no Islama valstiņām un ES viņa 100 gadu nav vajadzīga. Zimbabve… mļin karti atver!
Norvēģija tādā pašā referendumā kā mēs nobalsoja pret ES. Un? Kas tad ar viņiem ir noticis?
Tavas konspirācijas teorijas robežojas ar garīgu atpalicību.
Konspirāciju atbalstu tikai tādā līmenī, ka neticu nevienam vārdam ko stāsta ziņās.
Attiecībā par tavu circeņa čiepstēšanu [Latu fanāti, muah 😀 ]
1) Tas ka tu sīceni nejēdz iztērēt īrijā, ir tava problēma
2) Kāpēc tu tajā īrijā strādā nelegālu darbu, ja jāskraida pa maiņas punktiem, tā vietā lai pārskaitītu naudu no viena konta uz otru vai lietotu turienes karti?
Paturpinot, ir vēl iemesli, par kādiem tādi subjekti kā tu nemaz nespēj dadomāties
3) Ja mums ar nacionālismu un ģeopolistisko situāciju viss būtu kārtībā, šis gājiens būtu daļa no neatkarības zaudēšanas
4) Ja mums būtu spēcīga ekonomika, kur atkal pie vainas nacionālisma trūkums, tad sasaiste ar tādu valūtu kā eiro būtu potenciāls nestabilitātes avots. Kamēr tu īrijā lasīji zemenes, tikmēr briti grieķijas burkšķa laikā priecājās ka viņi nav izgājuši uz eiro un viņiem joprojām ir mārciņa.
Nupat nokonstatēju ka ar 20 centu monētu var ļoti labi atskrūvēt aķim korķus 😀
Man nav saprotams, ko ar ko tu tur mēģini salīdzināt – tavos murgos trūkst konteksta.
Tātad, tu netici ziņām, bet tici pajoļiem, kuri saka, ka uz Mēnesi neesam izkāpuši un tiri piri?
“Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.”
-Albert Einstein
Ja iedomājies, ka varbūt esi kāds īpaši pārāks šīs rases pārstāvis – lūdzu izskaidro Einšteina relativitātes teoriju… nu labi kaut atombumbu uztaisi.