Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Es un Tviteris
čivinātava
Aicinām Notepad lasītājus padalīties ar domām par šī sociālā tīkla nozīmi, kā arī paziņot komūnai savus Twitter lietotājvārdus (īpaši aktīvos tvītotājus)!
@samurajsnotepad – es tur daudz nečivinu, vienīgi ko jautru vai interesantu retvītoju 🙂
Priekšroku dodu RSS ar pārdomātu keyword filtru 🙂
[spoil][img]
Nečivina tikai ar mazvērtības kompleksu sirgstošas personas. In-Your-Feeeeeis! YOLO!!! …teica viņi…
Vai Tu zini, ka izdzēstie dati tiek tikai nomarķēti kā izdzēsti, bet patiesībā nekur nav pazuduši? Attiecīgi, es nesaprotu tos, kuri izdzēšas no draugiem, twattera un citurienes. Kāda jēga?
KAut kaadiem slaveniem cilveekiem varbuut vinjsh noder, ierindas cilveekam domaaju ka nevajag taas mulkjiibas.
Un taa tauta tik raksta grib, un attieciigaas iestaades zin visu ko dari.
Diemžēl jāpiekrīt dažiem augstāk izteiktajiem viedokļiem un domāju ka nekļūdos, ka 90%+ no twitter patiešām satur informāciju par zarnu saturu, konkursiņiem un citu ebļu, kuru īpatsvars ir tik nomācoši liels, ka noderīgās/intelektuālās lietas paliek zem tik bieza mēslu slāņa, ka ja neej ar mēŠ—ki atrast sev interesējošas lietas, tad “netīšām” uz tādām trāpīt nevari.
Pa lielam tā visa ir miskaste ar < 10% noderīgas informācijas.
Pastāv viedoklis ka daudz runā tie kam maz prāta.
Tā ir pārāk populāra pulcēšanās vieta cilvēku masai, kura nejēdz pat uzrakstīt jauktu saliktu vai saliktu pakārtotu teikumu.
Citiem varbūt tas ir kā viens liels forums vai viesu grāmata, bet es to “klabinātavu” uzskatu par smakojošu interneta mēslaini ar iespēju degradēties ģenerējot bezjēdzīgus ierakstus.
Tie pāris asprātīgie komentāri ir kā anekdošu lapa laikraksta aizmugurē – paredzēti “īpašajai auditorijai”.
Twitteri izmantoju lai ātri ar kādu sazinātos – ar tiem pašiem Bite.lv ; LMT; Microsoft; utt var ātri uzdot kādu jautājumu un var teikt zibenīgi saņemt atbildi – ērti, nav jāzvana uz infodienestiem utt…
Kā arī ir izveidojušies dažādi kontakti ar cilvēkiem, uzņēmumiem ar kuriem var sazināties ērti un ātri.
Tie kas domā «Ko tad es rakstīšu kas citus varētu interesēt?» i labi laikam ka nav twitterī…. 😀 Jo neinteresanti cilvēki tur īpaši nav nepieciešami. 🙂
Kā arī, no twitter.com bieži var uzzināt dažādas ziņas ātrāk kā citi, piemēram atrodoties 30km attālumā no Rīgas centrālās stacijas origo, es viens no pirmajiem uzzināju par to ka tur vilturs trauksme un nevienu iekšā nelaiž. Lielie portāli par to sāka rakstīt tikai pēc 20-30 minūtēm, pa radio pat stunda pagāja kamēr šī ziņa aizgāja. :]