Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › Online spēles › Firefox
kāpēc es nevaru ieinstalet jauno firefox versiju?
tad kad es ieienstaleju! un eju ieksa man itka atveras bet neka neradas! kapee taa? pls help mee!!
A Tu pamēģini adresi kādu ierakstīt. Moš aizies? [img]
++ 😀
starp citu nevar saprast vai tu uzinstalēji vai nē, derētu detalizētāk un skaidrāk
vai noinstalē esošās firefox versijas, pēc kā uzinstalē firefox 3.5.5 un tad palaid, un neaizmirsti saglabāt datus no firefox nu tur bukmārkus un paroles protams ja tās tev aktuālas
c:Documents and SettingsLietotājsLocal SettingsApplication DataMozillaFirefox
c:Documents and SettingsLietotājsApplication DataMozillaFirefox
Application data ir slēptā mape, tāpēc lai nodzēstu, ir jāieslēdz slēpto failu rādīšanu iekš Folder options.
Savu operētājsistēmas versiju neesi norādījis, uz Vistas un win7 c:Documents and Settings vietā būs c:Users
interesanti, kāpēc tu iesaki tās mapes dzēst
bgggg
atbilde autoram – tas ir taapeec, ka tas suuda softs nav speejiigs bez jebljas apdeitoties. paaraak daudz liikrocju tur ir pielikusji savus pirksteljus :>
aa, un drono pareizi saka :> tam meeslam visas versijas konfliktee pasjas ar sevi, kur nu veel ar bezgaliigajiem addoniem :>
plopesol, balsi!!!
ej atsūkā
visi tāpat zina ka tevi bērnībā sakoda lapsa un tāpēc tā ienīsti firefox
tāpēc es visu atinstalēju ar revouninstaller
Nav jau nemaz tik melna tā lapsa kā tu te mālē. Ja pašam nav līkas rokas tad problēmu nebūs.
un kā tieši neiet vai FF atverās, vai kādu adresi meiģināji atvērt, ja meiģināji ko rāda, un kas tev par OS xp, vista, win7
c:Documents and SettingsLietotājsLocal SettingsApplication DataMozillaFirefox
c:Documents and SettingsLietotājsApplication DataMozillaFirefox
parasti problēmas rodas, ja apgreido FF, piem. no 3.0 uz 3.5. Tādos gadījumos noteikti vajag dzēst mapes. Pie parastām caurumu lāpīšanām (kā no 3.5.5 uz 3.5.6) nekad nekas tāds nav gadījies.
Preses relīzes