Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Firmas, kuras mūs mīl…
Wall Street
P.S. Kaapeec bildes tiek hosteetas aarzemees..?? :(:(
KvīnZ: Kā tu zini, ka bija nazis, ja reiz tev nav ārzemes, ko? mhhhh…. :grr:
Imageshack.us ir ieteiktais serveris bilžu hostēšanai Notepad vajadzībām, jo drošs.
Bet dāvaniņas ir tīri sakarīgas.
Kaa redzeeju bildi? 😀
p.s. QueeZ līdz adminam ir tālu. :D, bet par rakstu autoru gan drīzumā viņš varētu kļūt. Tā kā viņš vienā no tēmām ieminējās par to, ka varētu uzrakstīt kādu rakstu.
Ä€ un tas pulkstenis “Elta” lētākais vispār ko zinu, kad savulaik strādāju “cenuklubs.lv” sadzīves tehnikas nodaļā tad “mēs” bijām vienīgie kas importēja pie mums tos sūd*s. ITKÄ€ izcelsmes valsts ir Vācija, bet par to visiem bija lielas šaubas jo firmas īpašnieks ir labos draugos ar ķīnīzeriem un no turienes arī visādas herņas dzen iekšā, Ķīnā Tev uzdrukās ko vien vēlies, ja vajag pārtaisīs “Eltu” ar “Sony” tas nekas, ka kvalitāte ir vienkārši atbaidoša. Cilvēki tomēr pirka tos krāmus, bet katrs 4 priekšmets atgriezās uz brāķiem, pulksteņi, elektriskās tējkannas, gludekļi, fēni, istabas decimetru antenas uc. draņķi 😀
Vēlu veiksmi ar jauno tikšķošo draudziņu :party:
Bet nu kā saka:”Na šaru uxus sladkij.” 😀 🙂
Par preču kvalitāti: darbojās 100% viss, protams, ka preces made in China. Vienīgais – Duracell baterijas Beļģijas ražojuma. Bija šis tas, kas man patika, to “elta” pulksteni kāds saņems dāvanā vārda dienā… man arī tādu krāmu nevajag! 😀
Es pat neriskētu kādam paziņam dāvināt viņu, Tevis dēļ vēl kādreiz nokavēs ko svarīgu 😀
Labāk vienkārši noliec pie miskastēm vai iedod kādai tantiņai-izdari labu darbu 🙂
Labi jāiet jāpalupī “The grey zone” par Aušvici mūvijs 🙂 solās būt interesanta+ vēl orģinālajā valodā un aktieri tādi sakarīgi. Toč tikko svaigs torrents iebāzts outlaw`ā kautgan filma pati 2001. gada
Preses relīzes