Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › Flash paātrinātājums
Varbūt kāds zin kā online web Flash animācijai paātrināt taimeru?
Kā pašu flash paātrināt un palēlina to māku,bet iekš viņa taimeri nevar paātrināt ??? palēlina var …!!!!
(piemērs spēle,lai ātrāk enerģija uzkāpj )
Vai tas jau vairs nav flash ?!?! Kā tur īsti ir ?!?!?
Vareni neizteiksmīgs burtu savārstījums Tev sanāca. Malacis. Un tagad, lūdzu, paskaidro ko Tu gribēji pateikt. Ar konkrētu adresi uz to vietu, kur gribi izvirst.
Iekš flash spēles ir taimers (alternatīvs dr.lv afrika) tipa kur atjaunojas enerģija ,kā likt tam taimerim ātrāk pukstēt ?
Dr.lv āfrika nav bāzēta uz Flash. 🙂
Bet Es tak teicu alternatīvs. Uz flash spēles ir tāds pats taimers ,kā to paātrināt ?
Iziņas sūta tikai antoškas
Nu bet tev vajag paātrinājumu, ko var dabūt nosūtot īsziņu
Liecies mierā
Anyway, ja par tēmu, tad vari mēģināt ar FireBug rakties cauri sorsei. Tikai nez, vai tas ko dos.
Man gan šķiet, ka te kādam citam jāmet miers. Domā, ka spēles izstrādātāji ir dumas aitas? Vēl jo vairāk ja tur ir paredzēta iespēja pelnīt uz Tavām sms…
Anyway, ja par tēmu, tad vari mēģināt ar FireBug rakties cauri sorsei. Tikai nez, vai tas ko dos.
FireBug uz flash reāli nestrādā,ir engne tas spēcīgāks bet kko marinē
Domā, ka spēles izstrādātāji ir dumas aitas? Tas ir domāts easy useriem
Man gan šķiet, ka visus tos paatrinājumus, u.c. fīčas Tev lauzt ir bezjēgā. Dati atrodas uz attālināta servera, nevis tiek ielādēti Tavā kompī. Tātad loģiski domājot- Tev jātiek klāt viņu serveriem un datubāzēm, lai izmainītu datus. Слабо? 😉
hardusers web33 (palasiet jamaa ieprieksjeejos postus, ir veerts:> ) izdomaajis attaalinaataa servaka pulkstenim likt tikskjeet raitaak izmantojot flash tehnologjijas.
un veel saka, ka mums gjeeniju nav… nu ir tak :>
[/spoil]
Atvainojiet, nenoturējos… :>
18+ [spoil]Autors ir dirsā nedapists. Vācies prom no interneta, smadzeņpisli!
[/spoil]
Atvainojiet, nenoturējos… :>
Nu jā ,internetā jau liels mutes virinātājs ar visādām pārgudrībām , atnāc pasaki man to acīs .
Un vēl skaitas (Morpheus e-žurnālists) kaunies bērniņ…
Atvaino, nenoturējos…
Preses relīzes