Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › freefm.lv sveiciens valsts jubilejaa.
Luuk, dazhi muusu darbonji meegjinaaja tuvaakajaa apkaartnee uzlabot citiem garastaavokli:
Mees par taisniibu un briiviibu eetera viljnjos.
freefm komanda
Ja tev nav ne jausmas par elektroniku, tad soljo taalaak mezhaa.
Neizteikshos rupji, bet ja nesaproti elktronikjus, kuri meegjina ko izdariit autieshu labaa, tada ej atpakalj uz mezhu.
Shie chalji pljavaa uzceela torni, lai speetu paraidiit par godu sveetkiem. Tas nav kaut kaadu pokemonu “prezidenta” lapas hakeroshana. Tas ir smags darbs. Pameegjini pats uzvilkt 30 metru torni ar visaam atsaiteem.
Un kaada sunja peec uz valsts reekjina? Valsts iedziivotaajiem par godu pajolinj (piedod Samuraj).
Tas ir pi*****, kaads meegjina iepriecinaat tautieshus, nee, sunji aprej. Dzirdeeji Siguldaa tieshraidi?
Bet šoreiz Tavs posts bija nevietā. Es pats esmu “elektroniķis”, pats esmu stutējis antenas. Bet kāds tam sakars ar valsts svētkiem? Tāds, ka jūs aizsitāt ēteru un paspamojāt?
Preža lapas uzlaušanu vērtēju pozitīvi, ja kas. To vismaz tauta pamanīja. A Tev ir nepieciešams spams, lai Tev pievērstu uzmanību…
Preses relīzes