Sākumlapa › Forumi › PC modings › PC modings › gaisa filtrs datora korpusam
Scythe “KAMA FLEX” 92.mm. (SA0925FDB12L)Nexus FAN Filter for 92.mm. FAN
Uz cik +- % samazināsies ventilatora gaisa plūsma ?
Gribētu dzirdēt atbildes no cilvēkiem kuri korpusa gaisa filtrus lieto vai ir lietojuši .
Zauers
Ir videoklips kā no kaprona zeķes taisa filtrus, tikai neticās ka gaisa plūsma būs normāla .. [youtube]
Ja būs laika tad vakarā iemetīšu pāris bildes kā tas izskatās.
Man nebūtu nekas pretī ja kāds ražotu ko tādu kā pirmajā postā uz 14 centimetriem…
Tātad šādi izskatījās PC pēc 1/2 gada nekustināšanas. Vienīgā vieta caur kurieni putekļi iekļuva bija aizmugurējais panelis kur spraužās visi vadi un gar kartēm. Likās jau ka spraugas ir dikti mazas un pashas ātri aiztaisīsies ar putekļiem 😀
P.S. Gaisa cirkulācija – pa apakšējiem 2 caurumiem caur filtru gaiss ieplūda un caur PSU ārā. Pavisam vienkārši un koka kastē dzenājot spēles temperatūras bija pat ļoti ok.
Nopirkt var visos DIY lielveikalos..
Kā ventilatoru gaisa filtrs labi varētu derēt.. 🙂
Priecīgus svētkus, es prom uz laukiem 😉
Starp citu K-Rautā RJ-45 konektori pa 0,46Ls/10gab. Tā IR laba cena…
Nu jau 3 dienas stāv ielikti ventilatori ar maniem gaisa filtriem un putekļi minimāli ir tikuši korpusā, videokartes ventilatora spārniņi pilnīgi tīri, kā tikko noslaucīti .
Nezinu kas būs kad paliks siltāks un visu dienu logs būs atvērts .
Reku no šitāda materiāla manam korpusam nāk oriģinālais priekšējais filtrs
Uz ātru roku piemēram pameklēju vienā no divām vietām, kur mēdzu netā iepirkties – es tak esot apvienotajā karalistē neiešu kko pirkt no latvijas 😀
Preses relīzes