Kad vēlos instalēt kādu programmu, tad dēļ šitā errora to nevar izdarīt. Kāds varētu viņam būt risinājums?
googlē skaidrojumu ļoti līdzīgam erroram, bet tas nepalīdzēja.
Userim ir Administratora tiesības, tākā to variet neminēt kā iemeslu.
Bet izskatās, ka nāksies pārinstalēt Windows
Un.. start -> run -> sfc /scannow {Ir tikai jāieliek WinXP install CD + admina tiesības}.
Un cerams, ka vismaz safemode tev sāks iet.
Par drazām: Nejau vienmēr vainīgs ir kāds vīruss, bet man nav kristāla bumba, lai izzīlētu.
Jauno OS, saliec visu ko tev vajag darbam. Pēc tam, izveido partīcijas klonu. Pēc tam, kad atkal vajadzēs OS pārlikt, varēsi likt jau no sistēmas klona. Ietaupīsies laiks, ko tu būsi patērējis atkal visu no jauna liekot. Vidēji, atjaunošanas procedūra ap 15 min aizņem no sistēmas klona.
foxsk8 tas aizņem vietu uz cietā, vel labāks variants ir sabāzt win visu sev nepieciešamo klāt un ierakstīt matricā.
Spēlēm, video, other stuff vieta ir, bet kā 3 GB var nebūt vietas?
Installation will try to install to specific folders that are defined under the Windows operating system. You need to check the Windows registry under:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersion
Check the value of CommonFilesDir.
By default, it should be set to
nejaaj mozgas veel te
es saprotu, ka uuberkrutaa portaala dauns izsauc pokemonu fluudu
mlje, ja jau tu esi ADMINISTRATORS, tad pacel to suudu!!!!!
ponjal?!
Samurajs
Š ķiet, ka ne tikai IQ ir maziņš.
Jā, patiesi visai draudzīgs portāls..
could not access network location%ALLUSERSPROFILE%StartMenuProgramsAdministrative Tools.
BTW, Lizard, nelamājies. Tas, ko viņš ieteica, arī man ļoti palīdzēja visu šito atrisināt.
Preses relīzes