Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › HP Pavilion dv2z – portatīvais dators AMD cienītājiem
HP Pavilion dv2z
Elegantais datoriņš sver 1,73 kg, tā izmēri 292 x 240 x 23,6-32,7 mm, un to ražo divos krāsu noformējumos: Espresso Black un Moonlight White.
Jaunie datori tiek komplektēti ar Windows Vista Home Basic vai Premium un to galvenās specifikācijas ir šādas:
Grafikkarte ATI Mobility Radeon HD 3410 vai integrētā ATI Mobility Radeon X1250
RAM 1-4 GB
HDD SATA 500 GB ar aizsardzības tehnoloģiju HP ProtectSmart Hard Drive Protection
Stereoskaļruņi Altec Lansing
Ä€rējais diskdzinis DVD SuperMulti Burner vai Blu-ray ROM/DVD SuperMulti Burner Combo (abiem ir LightScribe un divslāņu disku atbalsts)
Wi-Fi, Bluetooth, 10/100BASE-T Ethernet LAN
webcam un mikrofons
karšu lasītājs 5-in-1
trīs USB 2.0, VGA-ports, RJ-45, austiņu un mikrofona ligzdas
6-elementu baterija
Cena: sākot ar USD 600, atkarībā no komplektācijas
*arī es nekad neiegādāšos HP portatīvos datorus*
Jā, ar HP baigā ņemšanās, kamēr sakonfigurē, bet dzelži parasti ir labi.
ak jel… [img]
Jā, ar HP baigā ņemšanās, kamēr sakonfigurē, bet dzelži parasti ir labi.
das ist pizdec!
Jā, DOS var sakonfigurēt, pat ļoti. Par televizoru – hmm, droši vien var, jāpaskatās… 🙂
-> Samurajs.
HP par katru cenu grib uzlikt savus servisus, kas uzvedās visai dīvaini – palaižās HVZ kad un rij CPU. Līdz ar to draiverus labāk meklēt kaut kur citur, nevis HP saitā, bet klavieres Fn taustiņus viņi ir uztaisījuši nestandartā …
Tiem kas te kautko stāsta par mistisku konfigurēšanu –
par to pavilionu konfigurēšanu ar ob1 jau iegājām dziļās diskusijās, ob1 palika pie sava, es pie sava.
pavilions ir mēsls.
Sievai paņēmu to 6735s. Drīz jau būs gads, kā strādā un strādā ļoti labi.
Jūs ko smejaties? Manuprāt, tas nu gan nav nekāds rādītājs. Lūk, ja būs pagājuši trīs gadi un nekas nebūs noticis, tad arī varēsi teikt, ka HP nav nekādas vainas. Man Compaq kādus gadus četrus novilka (tiesa, aķis, lai gan to lietoju maz, nosprāga apm. pēc gada) bet tagad nav dabonams pie dziesmas. Bet savu 1995 (!!!) gadā ražoto ThinkPad vectētiņu varu joprojām piecirst. Tiesa, neko vairāk par rakstāmmašīnu no viņa neizspiedīsi.
Preses relīzes