Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › HP Pavilion dv7 procesora dzesētājs
Kur Latvijā var meklēt šādu detaļu un kur būtu visātrākā iespēja to dabūt (nevis tikai pasūtīt un mistiski gaidīt 3 nedēļas)? Dators: HP Pavilion dv7-1130en
Jau iepriekš pateicos par atbildi.
ja nav nepieciešamība pēc jaunas detaļas atliek vien meklēt dažādos it forumos, ganjau kādam šortos atradīsies..
Snorx, uj, esmu skatījis vienu service netā jauktu laptopu, dažas skrūves nav, citas ieskrūvētas neīstajās vietās radot tādus kā kalniņ us uz otrpus datoram, citi klipši līdz galam nebija saspraudušies, utt. turklāt nemaz tik sen tas kompis tur netika remontēts, jāsecina ka laika gaitā jamie tomēr nav uzlabojuši savu darba kvalitāti, turklāt cipars kādu viņ i plēš par jaunām detaļām ir vienkārši pi***c.
turklāt lietotiem ventiem nav nevainas, ja kompim atsakās māte, procis, displejs, jebkas un kompis ir nolemts kā donors, detaļai visticamāk nebūs nekādu problēmu, viņ i strādā gadus 5 + bez problēmām.
jauns tikai ebayā vau specifiskos ārzemju hardware parts i-veikalos (kur pagaidām gan man vēl nav bijusi tā laime iepirkties) 🙂
ps, nevisiem laptopiem atskrūvējot aizmugurējo vāku vai noņ emot klavieri – dzese būs izlikta kā uz delnas, citiem nāksies kompi izjaukt pavisam lai tiktu pie tās. tas gluži nav izdarāms 5gadīgam bērnam, bet cilvēkam bez tieksmes ko darīt ar spēku, paņ emot priekšā servisa manuāli ar to nevajadzētu rasties nekādām problēmām
Par jau pieminēto kantori runājot- tas nu ir pēdējais kantoris, kurā es dotu savu kompi labot. Pagājušajos Z-svētkos jau redzēju viņu “kompetenci”- 3 dažādi HP lapši gāja pa garantijas remontu, principā vienam bija video sācis artefaktus mest, otram diagnoze- dv6000 :D, trešajam viens RAMs atteicis. Tā kā visiem bija vēl garantijas, tad sūtīju uz augstākminēto kantori, jo viņi par to ir atbildīgi Latvijā. Visrēcīgākais, ka visiem tika atteikta garantija, turklāt visiem viena diagnoze- ieliets ūdens un paši taisījuši vaļā, līdz ar ko beigta MB(dv6000 tas nu būtu skaidrs), turklāt bojātas garantijas plombes(uzlīmes “warranty void if removed”). Tā kā vienīgais, kurš bija taisīts vaļā (lasi atvērts RAM vāciņš) bija trešais, tad man no tā brīža ir skaidra tā kantora nostāja pret garantijas remontiem. Tam visam piedevās vēl visiem šiem klientiem tika nokāsts par diagnostiku un noteikta vienāda cena, ja nu klients vēlas labot, 195Ls.
Starp citu šis kantoris bija arī PTAC ekspertu listē, tā kā klāt caur PTAC viņam arī nevarēja tikt…
Snorx, arī tiesu sistēmu var notiesāt, nemaz nerunājot par kaut kādiem garantijas ekspertiem, ganjau taisnību var pierādīt, bet kurš gan grib ķēpāties? 🙂
savukārt par ram vāciņ a atskrūvēšanu – neesmu redzējis user manuāli kur ar ilustrētiem zīmējumiem nebūtu aprakstīts kā tas ir izdarāms, skaidrs ir viens – tas ir atļauts.
ar ūdeni gan ir savādāk, to ir pavisam elementāri pierādīt: veidojas tādas kā nogulsnes, tad ej nu saproti kurš kuru āakarē – tavi klienti tevi vai servicenet tavus klientus..
Tagad mekleju jaunu, rit atskruvesu un parbaudisu vai nav aizdirsies, utt.
dv7 rezerves daļās ir pa pilno katrā darbnīcā. Aizej un uzprasi, gan jau ka varēsi sarunāt.
Preses relīzes