Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Ierosinajums forumam
kas nezini ka tauri ir izmiruši un viņš vienīgais apsēklotājs? tātad jēga ir
Nu galīgi jau pārslogot arī nevar
Starp citu, visvienkāršāk ir tiešām nobanot tos Morpheus, Jaunzemjus, kuru dēļ viss notepads iet uz leju.
Kārtojot attiecības (pilnīgi normāli, ka ilgāk uzturoties zināmās interneta vietnēs, rodas iespaids par oponentiem, lai arī it kā lietotāji ir anonīmi), lamāšanās trīs vai piecstāvīgajiem ir vājuma
Š eit jāpiekrīt ob1, ar smalku ironiju vai sarkasmu var panākt daudz vairāk, protams, ja vien adresātam ir kaut nelielākā izpratne, ko tas vispēr nozīmē. Diemžēl, šādas īpašības lielākai daļai mūsdienu jaunatnei ir pieejamas vairs tikai retos vai ārkārtējos gadījumos…
arī es biju reģistrējies. n-tās reizies šiem kaste nodega dēļ nenormālā apmeklētāju skaita. vēlāk gan, pa cik sapratu, hostētājs viņ u projektu nozaga un nopārdeva tālāk tādiem kā morpheus, kurš arī visu nolaida pa pieskari.
neliels secinājums no malas: morpheus ir uzmanības trūkumi, viņ š pēc uzmanības alkst un bez tās nevar iztikt.
ja viņ am vienkārši uz stulbībām neviens neatbildētu, viņ š ietu citā forumā tizloties..
Morpheus, mama zvoņit. Tev jāaiziet uz veikalu nopirkt paciņu margarīna 😀
Kā būtu, ja katram lietotājam būtu iespēja konkrētu lietotāju bloķēt, no viņa PM nesaņemt, un viņa komentārus nerādīt? 🙂
Š ādu ideju es jau vienreiz izsviedu (vai nodomāju gan toč), nekas nav noticis ;>
Kā būtu, ja katram lietotājam būtu iespēja konkrētu lietotāju bloķēt, no viņa PM nesaņemt, un viņa komentārus nerādīt? 🙂
Š ādu ideju es jau vienreiz izsviedu (vai nodomāju gan toč), nekas nav noticis ;>
Grrri “es nodomāju, bet nekas nav noticis” tas vairāk uz pērlēm velk…
Cik es atceros, Wallabs bija normāls personis. Tieši d_l strīdējāš ar ob1…
ps. Vari mani saukt arī uz tu.
Preses relīzes