Ierosinajums forumam

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Ierosinajums forumam

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 56 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

rajah wrote:

kas nezini ka tauri ir izmiruši un viņš vienīgais apsēklotājs? tātad jēga ir :devil:

Nu galīgi jau pārslogot arī nevar :seeker: 😀

Faust
    Participant

Ko tad viņš apsēklos, ja ir vienīgais?

Starp citu, visvienkāršāk ir tiešām nobanot tos Morpheus, Jaunzemjus, kuru dēļ viss notepads iet uz leju.

aoma
    Participant

Tā kā jau kādu brīdi te uzturos, uzskatu, ka varu izteikt savu viedokli 😀

Kārtojot attiecības (pilnīgi normāli, ka ilgāk uzturoties zināmās interneta vietnēs, rodas iespaids par oponentiem, lai arī it kā lietotāji ir anonīmi), lamāšanās trīs vai piecstāvīgajiem ir vājuma pazīme.

Š eit jāpiekrīt ob1, ar smalku ironiju vai sarkasmu var panākt daudz vairāk, protams, ja vien adresātam ir kaut nelielākā izpratne, ko tas vispēr nozīmē. Diemžēl, šādas īpašības lielākai daļai mūsdienu jaunatnei ir pieejamas vairs tikai retos vai ārkārtējos gadījumos…

izredzētais
    Participant

aldis, agrāk bija tāda lapa un sasodīti padevusies!

https://web.archive.org/web/*/https://www.ienaidniekiem.lv

arī es biju reģistrējies. n-tās reizies šiem kaste nodega dēļ nenormālā apmeklētāju skaita. vēlāk gan, pa cik sapratu, hostētājs viņ u projektu nozaga un nopārdeva tālāk tādiem kā morpheus, kurš arī visu nolaida pa pieskari.

neliels secinājums no malas: morpheus ir uzmanības trūkumi, viņ š pēc uzmanības alkst un bez tās nevar iztikt.

ja viņ am vienkārši uz stulbībām neviens neatbildētu, viņ š ietu citā forumā tizloties..

Crow
    Participant

Tfu, ka velns pār stenderi. 12 stundās piemuldēts vairāk nekā citkārt pa visu dienu.

Morpheus, mama zvoņit. Tev jāaiziet uz veikalu nopirkt paciņu margarīna 😀

Jaunzems
    Participant

Kā būtu, ja katram lietotājam būtu iespēja konkrētu lietotāju bloķēt, no viņa PM nesaņemt, un viņa komentārus nerādīt? 🙂

Sid
    Participant

Jaunzems wrote:

Kā būtu, ja katram lietotājam būtu iespēja konkrētu lietotāju bloķēt, no viņa PM nesaņemt, un viņa komentārus nerādīt? 🙂

Š ādu ideju es jau vienreiz izsviedu (vai nodomāju gan toč), nekas nav noticis ;>

elvisburdajs
    Participant

Jaunzems, Sid: A kā jūs to iedomājaties? Tad no konteksta nevarēs saprast atbildes, un vispār tēmu kā tādu.

Wallaby
    Participant

Sid wrote:

Jaunzems wrote:

Š ādu ideju es jau vienreiz izsviedu (vai nodomāju gan toč), nekas nav noticis ;>

Grrri “es nodomāju, bet nekas nav noticis” tas vairāk uz pērlēm velk…

Jaunzems
    Participant

Mr. Burdāj, tavs jaunais paraksts nekam neder – “Wallaby vs ob1 vs Morpheus”…

Cik es atceros, Wallabs bija normāls personis. Tieši d_l strīdējāš ar ob1…

elvisburdajs
    Participant

jaunzems: Paraksts galīgi nav saistīts ar to strīdu. :p vnk pieminētie cilvēki savā starpā plūcās kā bērni.. 😀 d_l ir cits gadījums.. 😀

ps. Vari mani saukt arī uz tu. :lala:

Jaunzems
    Participant

Neesmu manījis, ka Wallaby būtu strīdējies ar ob1…

elvisburdajs
    Participant

jaunzems: Tu tagad sāksi izmeklēšanu? 😀

Evers
    Participant

Man jau patīk kā Morpheus pirmajā postā par sevi runā trešajā personā 😀

Wallaby
    Participant

Es?! Es vispār nekad ne par ko ne ar vienu nestrīdos. It sevišķi ar obvienu vai Morfejusu – par viņiem kā par Maiklu – vai nu labu vai neko. Es tik labu. Pats labs un citiem to pašu novēlu. Pa to pašu vietu, ar to pašu mietu un septiņreiz apgriezt.

Sid
    Participant

Man patīk kā temats ir aizgājis no ierosinājuma atļaut lamāties līdz signatūru apspriedei, eh…

/closed

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 56 kopumā)
  • Tēma ‘Ierosinajums forumam’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā