Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Ieteikt SSD un CPU dzesi
Vairāk intresē SSD -vai ir to vērts?
Dzese gan jau ejoša……
un kam tev dzese , esosais stock coolers neder?
Kāda jēga turēt tikai sistēmu uz SSD? Es restartēju datoru aptuveni reizi divās nedēļās. 30 sekundes šajā procesā neko nemaina. Bet lūk ja instalētās spēles un pārējais softs ir uz SSD, tad ātruma starpība ir jūtama!
Neiet runa par SSD dzesi. Tur pat tas klauns nav tik slims lai ko tādu prasītu.
SSD vienkaarši lai OS,nekādas spēles uz šā kompa nebūs vinīgais CS5 gan…galvenais lai kompis ir operatīvs!
Nebij laika gaidīt atbildes- visu nopircis un lidz pus 5 no rīta salicis….
Jopčik kas parsteidza-no fleskas liekot uz SSD W7 ,tas sukens uzlikās 13 minūtēs”platei nav 3.0 USB!!!:D
SATA III nav”kautgan īsti neesu parliecināts,jaskatās” -pie sistēmas novertēsanas SDD no7,9 novertēja uz7,5… Nakamais RAM 6,5….
Kompis netikai ātri iestrtējas,bet arī izslēdzas,tas man bled patīk!Kautgan plate nekāda jaunā…Pamanot ka ši plate lido pat ar HDD-izdomāju preeks OS-SDD. Prēkš failiem atsevišķi 600GB būs pietiekos..
Parastajam mirstīgajam mājas apstākļos tas nav vajadzīgs, lieka nauda izmesta! Viduvēji tāpat cietnis datorā nokalpo 5 gadi, tad notiek tehnoloģiju apgreids uz ietilpīgāju, ātrāku un labāku. 😉 Īpaši attiecināms uz SSD ‘zibatmiņas’ tehnoloģiju.
Man ir 850 EVO 250gb, protams kalpo kā C disks, brīvus cenšos turēt ap 25/30gb. Protams mierīgi varētu piepildīt līdz augšai. Uz viņa stāv OS, programmas un tik dažas izredzētās prasīgākās spēles, pārējās spēles stāv uz mehaniskā diska jo visam vietas nav.
Gaidu ‘garantijas’ beigas un tad gan jau apgreidošos uz 500 vai 750gb ietilpības ssd, jāskatās pēc cenām.
No ssd ražotājiem 2 labākie ir Intel un Samsung(uzticamākie kontrolieri), par kingstoniem ir jēl daudz ziņu ka sākumā tie iet labi, bet pēctam kkā kontrolieris aizrijas un nespēj pareizi darboties tādējādi notiek visādas abnormālas lēndarbības un frīzi.
Par cpu dzesētāju ‘TIE’ – 00šie gadi ir pagājuši, ka katram cienīgam datorspecam vajadzēja kkādu masīvu RGB kūleri uz sava peņķika/dual core proča! 😀
Ja vien nenodarbojies ar virstaktēšanu, tad stock dzesis pilnībā pietiek! Uzliekot 4x masīvāku radiatoru uz proča un noķerot 1-2°C mazāk(kas būtībā ir sensoru ‘error’ zonā) tas nekādi NEPALIELINÄ€S cpu ātrdarbību!
Vienīgais ko varu ieteikt ir kādu H55H60
Preses relīzes