Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › Online spēles › Ikariam administrācija likvidē aliansi!
kušš! Man ir arī akkonts *.lv!
P.S Latvijā tas ir daudz izteiktāk, kā ārzemju saitos.
mhhh. visus forumus piespamojis ar savu aliansi.
Ja man būtu kāds savu ģimenes nesaskaņu dēļ sabojājis gada darbu, es darītu tāpat. Un vēl grieztos PTAC un antireklāmas saitos visur saliktu, papildus aizsūtītu vēstuli uz Vāciju un saliktu sludinājumus avīzēs.
A ko citu cilvēkam darīt, ja valda pilnīga patvaļa?
Kas nu kuram patīk. Ko nu kurš var paveikt. Ja smadzenes nestrādā, ej uz sporta zāli. Nu vai arī uz krogu – ļoti noderīga nodarbošanās. 😀
Stratēģiskās spēles nenotrulina smadzenes – tieši otrādi – tās attīsta smadzenes.
Mūsu valsts vadītājiem ieteiktu kādu gadu paspēlēt stratēģiskās vadības spēles, varbūt būtu mazāk stulbu lēmumu…
P.S. Es pats to spēli nespēlēju, ja kas.
Ja smadzenes nestrādā, ej uz sporta zāli.
Tu esi viens no tiem, kas ir geeks un ar to lepojas? Skaidrs, d_l bija taisnība.
augstu
Par to, ka piespamo visus forums mazs mīnušiņš, dēļ tādiem gadījumiem ir izveidotas blogu platformas, kur vari uzrakstīt savu sāpi un tiem, kam interesēs to izlasīs, kam nē, ignorēs.
#Wallaby: Par kādu “gada darbu” tu te runā? Par to, ka cilvēks, tā vietā, lai sakarīgi pavadītu brīvo laiku sporta zālē, teātrī, ceļojumā, kaut vai krogā – absolūti bezjēdzīgi notrulina smadzenes un atrofē ķermeni, par to vēl savu naudu pārskaitot spēles veidotājiem, kas tieši tādēļ šādus lohatronus izveido? Ja kādi būtu jāsūdz tiesā un jāsēdina aiz restēm, tad tieši spēļu ražotāji un šādu serveru turētāji.
Nevienam nedrīkst būt nekādas daļas, ar ko cilvēks nodarbojas sav;ā brīvajā laikā – vai viņš strādā papildus, vai viņš spēlē spēles, vai nodarbojas ar seksu, vai dzer nejēgā – tie, kas ir gudri pamācīt, kā ir pareizi jādzīvo, parasti paši neko nav īsti piedzīvojuši un dzīvo savā šaurā pasaulītē. Ja esam brīvā pasaulē, tad mēs NEDRĪKSTAM norādīt citam, kā ir pareizāk, un mēs esam SPIESTI respektēt citu gribu – principā to parasti saprot tikai tie, kas kādu laiku ir padzīvojuši ārzemēs. Tas ir respekts pret KATRU sabiedrības locekli. A mums ir tā – kurš skaļāk bļauj, tam taisnība. Tā ir nevis brīvība, tas ir fufelis.
Preses relīzes