Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › IMEI bloķēšanas iemesls
Ne1 datorspec, tiešām?
Un nav svarīgi vai kādam tur HTC vai JustShit to atļauj darīt ražotājs, likums ir virs tās atļaujas.
P.S. Kā tu zini kas darās HUJAPā? Gadījumā regulāri neskraidi uz turieni stučīt?
Savam tel. vari mainīt IMEI cik lien.
Ir telefoni kuriem IMEI nomainaams uzreiz iistajaa vietaa, citiem savukaart ir in-memory patch. Pirmajaa gadiijumaa pieraadiit mainjas faktu ir gandriiz neiespeejami, otrajaa – skaidri redzams ekspertiizee, ka telefons ir ar patchu. Zinu ko runaaju, jo savulaik nodarbojos ar telefonu “remontu”.
Cita lieta, ka tas ir kaarteejais “noziegums”, kuru musari nevar iisti nokontroleet. Nu aptuveni kaa zaaliites lietoshanu – nopiipeeja un viss ar galiem. Ja nespiideesi nekur un buusi “zemaak par radaru”, nekas nedraud.
topika autoram: griezies pie operatora, jo tas ir vieniigais LEGAALAIS veids, kaa vari vispaar domaat par atblokjeesjanu. protams, jaabuut liidz pirkumu apliecinosjiem dokumentiem. ja tadu nav – telefonu vari iestaadiit, vai arii meegjinaat sadziit rokaa taa oficiaalo iipasjnieku, un dabuut sjos papiirus.
ja ir pirkuma dokumenti un truba + telefons nav njemts uz mazcenu un operators uzmests, buus pie operatora (klientu apk. centraa) jaaraksta iesniegums par imei atblokjeesjanu.
par sjitiem imei pasjrociigajiem mainiitaajiem, man jautaajums: kaads varbuut var pastaastiit, kaadas sekas PRAKTISKI iestaajas, ja divi telefoni vienaa tiiklaa izmanto vienu un to pasju imei? (kas reaali notiek – abas trubas saak nestraadaat, gljukot vai tml?) :>
Un pasaki CIK IMEI esi nomainijis.
Man vajadzēja paredzēt ka tie lameri neko labu neuzprogrammēs.
Š ķita labs pasākums, sākumā.
Esmu nomainījis tik daudz IMEI, ka vairs neatceros. Sveiciens taviem korišiem no HUJAP
Preses relīzes