Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Internet Explorer 8 ir klāt!
Tātad par katru no jaunajām iespējām:
Paātrinātāji (accelerators)
Privātā pārlūkošanas sistēma (InPrivate browsing)
Lai sāktu pārlūkot lapas ar šo iespēju, atveriet jaunu tabu un ieslēdziet Start InPrivate Browsing opciju. Tāpat šī sistēma bloķē pieeju attēliem vai video, kurus izvēlētā interneta vietne saglabā pie pārlūkošanas vēstures. Ar šo sistēmu Jūs būsiet nemanāms jebkurā interneta lapā.
Web plātnes (web slices)
Meklēšanas ieteikumi (search suggestions)
Smart screen filtrs
Paldies par pūlēm, Stīvais Ballmer!
Bet raksts labs!
A kadam 100 vai ta ir?Es lietoju ie un mozila. Godigi sakot man neviens no viniem nepatik.Bet patestesu to beta
Nuu .. vari pamēģināt Operu vai Safari. Un ja tev liekas, ka opera sux, tad varu bilst vienīgi, ka puse no cilvēkiem, kam es nelieku mieru kad kaut ko nevaru saprats, ir operas jūzeri. ;]
Kas attiecas uz IE8, galvenais lai tas tiek galā ar Acid2 un atbalsta css2.1 pinlībā. Normālai mājaslapai ir jāstrādā gan ar, gan bez JS un bling-bling’a.
Un kas attiecas uz CSS bugiem, tad patiesībā daudz vieglāk ar tiem ir tikt galā uz IE, nevsi cīnīties ar citu pārlūku bugiem, jo tie ir slikti dokumentēti un nav “usual suspects”.
Tā un tagad par IE8 Beta 2:
1.) Ko lai saka, tikai IE pēc instalācijas var prasīt restartu un pēc restarta vēl parādīt Send, Don’t Send pašam IE. Lab tā tikai Beta un ja jau oriģināli viņiem bieži vien tādi savādi, tad ko lai gaida no betas.
2.) Kas iekrita acīs, ka .png failus pagaidām IE8 vienķarši atsakās ielādēt. Vismaz man visus png pagaidām neielādēja un visas citas bildes ielādē. Lai gan arī ne gluži visus png, bet kkādus izredzētos viņš nelādē. Lab arī laikam Beta un ei nu sapratīsi, kā to jāsaprot.
3.) Nu jā un kas vēl krīt acīs, ka visi Notepad “* Pievienojies mums * Kontakti” parādās kreisajā sānā un ar ne gluž skaidrākajā veidā, jo es tik redzu no pirmā vārda tikai es un no otrā vārda ontakti.
3.) Ikerita acīs, ka vairākās vietās pie teksta lauciņiem pa vidu lauciņam parādās kaut kāda mistiska svītra, kura kad ieklikšķini pazūd.
4.) Secinājums: Joprojām sucks un lietošanai nederīgs. Gaidām beta 3.
P.S tikai mans vērtējums un pārdomas. Neapvainojaties mīļie IE fani 🙂
mani IE pilnībā apmierināja un biju pie tā pieradis. nu jau no chrome vairs nevaru atruaties. jā, chrome ir zaļš un googlei ir ilgs ceļš ko vel mērot, taāu kas vainas IE?
ne velti IE ir līderis visā pasaulē.
velti gan, tas sūds ir līderis tikai tāpēc, ka daudziem nav ne mazākās nojautas par kaut kā cita eksistenci.
azazul. īsti neizprotu tavu attieksmi pret mani izvēli..
mani IE pilnībā apmierināja un biju pie tā pieradis. nu jau no chrome vairs nevaru atruaties. jā, chrome ir zaļš un googlei ir ilgs ceļš ko vel mērot, taču kas vainas IE?
Līderis lāmeru pasaulē 😀
Preses relīzes