Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Internet izvēle!?
LMT parklājs ir stabils4G- 3NET ir vietējais internet sniedzējs kas ir sakonektēts ar apraides torni!Butībā 3NET man par 15ero pienaksas 6 mbps -zvaniju šiem ka man ir iespejas par tadu pasu cenu lidz pat 35mbps un uz aukšu no 10-20mbps…siem saku lai paugstin atrumu lidz 20mbps….nu pa dienu labi vai 10mbps -vakara tie20…..a update tikai pusotrs mbps palicis no 6mbps!!!
Esmu paņēmis LMT un skatos tiem no 15-38mbpslejhup -uz auksu 20….nu doma palikt pie LMT jo daudz ko izsak updates -manaa gadījuma eiro starpiba,tas i ja slēdzu uz gadu līgumu ar lmt!Būtība pie kājas kaut uz diviem gadiem katik turās minētājās robežas !!!
Kāds var atbildēt kalab 3NET paugstināja pēc mana lūgumu lejupladi,bet apgraizīj augsuplādi-ja būtu uplods palicis 6mbps nemaz neapsvertu šo domu !?
Ar vietējo jau bija runa -pat negrībēja pielikt to ko prasiju-neesot rentabli-es atbildēju man pa to pašu naudu ir rentablāk paņemt to piedavajumu—- kam ir lielaki data apjomi…
Solīj atzvanīt-neatzvanīja-bet otrā dienā novēroju ka ir lejupalades izmaņas uz labo pusi tik vēlak pieversos uploudam kad atalinati kameras negrib darboties…!
LMT uz doto brīdi
Preses relīzes