Sākumlapa › Forumi › Software › Debian Linux atbalsts › Interneta ātrums samazinās, tiklīdz tiek lietots kTorrent
Kādu laiku esmu Debian 6 lietotājs. Problēmas ir ar interneta ātrumu. Mana ģimene ir kino mīļotāji, tāpēc gandrīz katru dienu tiek lejupielādēti seriāli un filmas no torrent trakeriem. Izmantoju kTorrent bittorrent, jo neviena cita nav tik labi dzirdēta un tā pati man ļoti patīk.
Tātad problēma sekojoša – uzlieku kādu torrentu lejupielādēties, down ātrums ir ap 700-800Kb/s, bet internets strādā lēnāk, Youtube video bremzē. Uz Windows problēmu nav, bet ir tas pats internets un tāds pats torrent down ātrums. Ä€trums nemainās. Bet Debian’ā samazinās.
Ceru, ka problēmu izklāstīju skaidri un gaiši. Lūdzu, palīdziet. 🙂
Uzliec sapraatiigu lejuplaadi un minimaalu augshup[laadi un visam buutu jaastraadaa normaali.
Ja es visam esmu uzlicis maksimumu, tad man ar rodas probleemas, iipashi ja augshuplaade ir uz maksimuma.
Vai varbūt debijānis sliktāk prot dalīt trafiku, kad vairākas aplikācijas pēc tā kāro.
OP minēja, ka pie ~800 kb/s lejupielādes ātruma gan uz Linux, gan **uz Windows** problēmas darīt citas lietas, kā skatīties klipus iekš YouTube, problēmas ir bijušas tikai **uz Linux**. Kas te nav saprotams?
(starp zvaigznītēm ieliku to, pie kā ir jāpievērš īpaša uzmanība)
Drīzāk atbilde varētu būt kas līdzīgs @Hercels minētajam.
Labojums:
P.S. Ja jau lieto Debian un, cik saprotu, arī Gnome 2… tad kāpēc neuzmanto Transmission kas ir domāts attiecīgajai grafiskajai videi un ir pieejams pēc standarta sistēmas uzlikšanas?
Ja kāds no RALINK/REALTEK, tad nāksies nokačāt un nokompilēt moduli/draiveri, kas nesūkā zirgu pautus.
Es gan nezinu, vai tiešām tagad jau nav nopačots mainline kerneļos, bet ar 10.04 ubuntu man nācās darīt augstākminēto, lai visu laiku nemestu ārā.
Ar to varu pateikt, ka labāk vnk samierinies
Viņš teica, ka windouzā pie tādiem pašiem ātrumiem problēmu nebija.
Padomā tik, Kojānis tagad meinstrīms, citiem arī ir viņa problēmas.
Man gan šķiet, ka nu jau vairs nav tādas problēmas. Arī bija vienu brīdi tā, ka kopējot uz citu šāri tīklā pele bremzēja, bet viss pārējais itkā bija normāls.
pirms gada aktuālā ubuntu
Tikko uz svaiga mint’a pirmās 15 minūtes caur dajebkādiem interfeisiem jebkurš savienojums vilkās.
Pēdējā laikā kerneļi paliek ar vien tārpaināki.
Tā kā fig viņzin 🙂
Preses relīzes