Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › iPod Shuffle 4GB
šeit ir neliels ieskats par ipod shuffle unboxing.
[youtube]
Vēlams atsauksmes šodien, jo tieši šodien gribu pasūtīt, jo līdz brīvdienām ir jādabūn. Paldies.
P.S. Es gan netērētu tādu naudu, lai paklausītos mp3 vai mp4 🙂
Nezinu, es jau nu ieteiktu kaut kādu Samsung ar skārienjūtīgo ekrānu – kārtīgu multimēdiju “mašīnu”. Un cena nebūt nebūs dārgāka. Bet nu, katram sava izvēle. Ja tīk Apple, tad pērc tik nost.
P.S. Es gan netērētu tādu naudu, lai paklausītos mp3 vai mp4 🙂
Nu nebūtu jau arī slikts tas samsung, bet cik skatos, tad tie samsungi ar skārienjūtīgo ekrānu ir diezgan dārgi, pie 100Ls, ja no LV inet veikala pērk.
Pastaigā pa vietējiem elektronikas veikaliem. Ja nemaldos, tīri labu var dabūt ap 70-80 ls.
Š odien visus Liepājas elektronikas preču veikalus izstaigāju, sākot ar rietumu centru, un beidzu ar xl sala, baata, neko jēdzīgu neatradu. visur kkādu Coby, philips, samsungus vispār neredzēju nekur.
P.S. Pērc tik nost! 🙂
Pērc, es gan tavā vietā skatītos uz tādiem ar ekrānu. Bij man arī šafls, un tenterēties cauri gigabiksei pilnai ar dziesmām nebij forši. Tev būs vēl 4x neforšāk. Š…em kādu sony wālkmanu, ja vajag lētu un labu.
tur tā lieta, vienmēr, kad man ir bijis pleijeris, arī tas pats mobilajā, man vienmēr dziesmas skan pēc kārtas, vai shuffle, pats neslēgāju, tāpēc man tas ekrāns nav svarīgs, esmu arī sagatvojis 4gb izlasi no savām visām dziesmām kompī, kuras visas man ļoti patīk un ir 320kbps. Neredzu vajadzību pēc ekrāna. Piekrītu citiem ekrāns būtu svarīgs, bet man noteikti nē. Galvenais, lai ir laba kvalitāte.
Un ja vēlies kvalitāti, jau laicīgi domā par kārtīgu austiņu iegādi!
Izskatās ka cilvēks vēlas “i” burtiņu un sen ir izlēmis.
Un ja vēlies kvalitāti, jau laicīgi domā par kārtīgu austiņu iegādi!
Teikšu godīgi, šodien tieši šo aparātu es visvairāk pētīju Technoland veikalā, bet pārdomāju, jo cena tur bija krietni lielāka. Nemaz neliekas slikts. Papētīšu vairāk.
Nu jā, tev nebūs jēgas no kvalitātes, ja nebūs kvalitatīvas austiņas. Kautgan ir jābūt kompromisam, starp in-ear sūdiem, un 10 kg auskariem, ar kuriem nevar iziet cauri durvīm.
Man ir labas in-ear sony austiņas, varu vēlāk piepirmt belkin kabeli, lai varētu pieslēgt savas in-ear austinas pie ipod.
Nu tad vari apsvērt vai nu creative vai arī aipodu. Aipodam būs turīgāka baterija, bet tam būs ekrāns. Nezinu, man ābols patīk, bet mēdzu iegrābties. Parasti ir tā, ka ja tu neesi gatavs kaut ko nopirkt uzreiz kā redzi, tev tas nav jāpērk. Tā vismaz ir mana filozofija.
Jā patreiz es esmu starp to Creative un Podu, man vēl laiks līdz rītam izdomāt. Man parasti otrādi sanāk, steigā nopirktās lietas izrādās tās labākās.
paldies par padomiem un ieteikumiem, es vēl rīt no rīta šeit iemetīšu aci, tākā, ja kādam ir vēl ko teikt droši rakstiet. paldies.
Preses relīzes