Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › ISEC eksāmenu rezultāti
Tātad, nebiju cerējis uz tik labiem rezultātiem:
Vēsture: C
Latviešu valoda, Literatūra: C
Angļu valoda: D
Matemātika: E
tā kā nekvalificējos kritērijam par šogad ieguvušajiem, tad es labāk paklusēšu :hmz:
matemātika A
ekonomika B
angļu val B
ģeogrāfija B
latviešu valoda D 😀
matemātiskā analīze (8 vai 9, neatceros īsti). <- eksāmens, kas skaitījās kā centralizētais, ja izvēlējās likt. Formāli sanāca pat par 1 eksāmenu vairāk nolikt nekā vajadzēja :duno: 😀 kā redzams no rezultāta, tad, kā izrādās, latviešu valodu nesaprotu/nemāku 😀
Angļu valoda: B
Latviešu valoda: B
Bioloģija: B
Ķīmija: D
Kad es beidzu, bija pavisam cita vērtējumu skala, bet nu fizikā man bija “teicami” + vēl olimpiāžu uzvaras, algebrā – “labi”, ķīmijā, valodās arī tāpat. Ä¢eometrijā gan “viduvēji” 😀
Diez ir kāds wonderkinds, kas nolicis visus uz A līmeni? Tas tik būtu kaut kas.
Domāju, ka kirils 😀 😀 😀
Diez kāds jamo vispār ir manījis tagad?
samuraj, respect arī par to D latviešu valodā? 😀 nestāsti pekstiņus
savulaik, beidzot pamatskolu fizikā arī bija olimpiāžu diplomi un tamlīdzīgi brīnumi, bet aizejot uz vidusskolu dažādu iemeslu dēļ fizika mazliet pagāja nostāk 😀
edit: piedodiet manu pesimismu, bet domāju, ka kirilam nebija visur A
Latviešu valoda : D
Anglu Valoda : C
Informatika : 8
protams, kirils šeit nav, bet domāts: vispār web pasaulē!
latviešu valodā vienkārši man sanāca tā, ka skolotājai bija viena alga kā mēs mācāmies, man bija viena alga par to, kas tajās stundās jādara, tāpēc rezultāts nepārsteidz. Man tā literatūras sadaļa jo īpaši sveša, principā. Pamatskolas līmenī es ļoti labi zināju, jo tajā laikā bija ļoti spēcīgas latviešu valodas skolotājas man visu laiku, vidusskolā kaut kā netrāpījās. Pie tam, eksāmenā pārbauda ne jau domas izteikšanas/pamatošanas spējas ;.
Kāpēc matemātikā grūtāk dabūt A nekā latviešu valodā? Abi divi taču ir obligātie, ne?
Matematika : C
Latviešu valoda : D
Anglu Valoda : C
Informatika : 8
Informātika vai tad ar bija ISEC? Man lielais eksis datorzinātnēs būs kā kvalifikācijas darbs, tad arī iegūšu papīru:
Datorsistēmu tīklu administrators, vai kaut kā tā, tik savārstīts nosaukums, ka pat pats neatceros kā tur īsti bija.
Pamatskolu beidzu ar 10 informātikā, ņemot to, ka tā bija tikai vienu gadu, respektīvi 7 klasē 😀
Jā informātika nav ISEC…un lielīšanās pēc man arī 9klasi beidzot bija 10 informātikā 😀
Latviešu valoda, Literatūra: D
Angļu valoda: C
Matemātika: E
Preses relīzes