Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Izdomāju nopirkt jaunu mājdzīvnieku!
99.55Ls
174.46
37.53
116.81
14.43
27.69
Kopā=390.04
Cenā nav cd-rom,un hdd, vari iekanomēt paņemot lētāku video karti, vai piemēram kādu detaļu lietotu, izsitīs tavu “mājdzivnieku” kā maz neliekas, un būs OC potenciāls 😉
Š…em Intel Q6600 un GigaByte GA-P35-DS3P (pārējo ar laiku grabini kopā)
Un nav teikts ja cilvēks zin visu labi, ka zinās kura konkrētā MB ir laba priekš OC un stabilitātes. Varbūt radīsies ar laiku nojēga par OC :win: Pats mājas apstākļos pirku vienmēr AMD, tagad varu pateikt vienu, ņem Intel 🙂
ja samsungi – jūtu līdzi – cietie pār skaita ko esmu redzējis labošanā visvairāk nomirst tieši šie.
Memoreks – lūdzu iebildumus PRET AMD studijā! Pie tam ĻOTI pamatotus!
Jap – Rajah ir profesionālis dzelžu lietās, viņam var ticēt.
Salīdzinat X2 6000+ blackedition ar Q6600, AMD x4 9500 arī sliktāks par to pašu Q6600, ja nedomā spēles vispār spēlēt vari paņemt AMD, kā jau te minēja Sid tad tev pietiks pāris gadiem.
Papildināts
memorex tu laikam aparatūrā nu nepārāk orientējies
es jau nu neapgalvoju, ka esmu tiešām guru.
BET
es 2 gadu atpakaļ nopirku AMD 3000+ un vēl joprojām spēles varu paspēlēt, arī NFS prostreet.
ne jau intel vai amd tur ir spēlēm svarīgāks, bet videokarte. – apgreidu drīzāk ir jātaisa videokartei.
cilvēks ar AMD ietaupīs naudiņu un nopirks par to jēdzīgāku videokarti
personīgi izpētīju atšķirību starp Intel un AMD šī gada vasarā
komplektāciju neatminos jo tā lapa sen jau ir ugunī
atminos ka tas bija Intels kaut kāds lielais procis.
cena Liepājas datorcentra veikalā ~ 750 Ls
pazvanīju saviem džekiem Rīgā – lūdzu lai saliek tieši to pašu detaļu komplektāciju – viņiem sanāca apmēram par 50 Ls lētāk nekā Liepājā.
prasīju lai saliek pēc iespējas tuvāku to pašu visu tikai uz AMD
cenas starpība atkal vēl bija par ~50 Ls lētāk
tātad cilvēks kas pirktu Rīgā tādas pašas jaudas datoru ar AMD proci ietaupa sev 100 Ls – jaunas normālas videokartītes summu.
tā ka nevajag bāzt cilvēkiem batonus ausīs tikai tāpēc ka tevi lobē intels.
=======================
Mežavecim – es nezinu kādi ir tie dvd un cietais disks, tāpēc atturos teikt.
Preses relīzes