Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis Nero 10
Galvenās no tām ir šādas:
[imgr]Nero Vision Xtra
Nero Burning ROM
Nero BackItUp & Burn
Bij tā Nero9 Free versija… uzliku vienam klienta laptopam, pēc mēneša man viņs palūdza downgreidoties uz Nero 6.. =]
..sver 1 GB..
Un instalējās tikpat, cik Windows.
Ä€ nezinu kā ar citiem lietotājiem ir, bet ar šo 9 nero ierakstītie diski nez kāpēc uz citām iekārtām kā muzikas centri un DVD atskaņotāji neņem pretī neizskaidrojamu iemeslu pēc, bet ar CDBurnerXP tādas problēmas nav. Un tā kaudze ar papildus drazām kas jāinstalē komplektā, tiešām tracina, jo tās ne reizi neesmu izmantojis.
Tā kā tiešām ceru, ka ar šo versiju viņi savas kļūdas būs pamanījuši un labojuši.
Tā kā ar krakiem un citiem sū … iem vairs nepatīk noņemties, ja neskaita, ka Ubuntam ir savs rakstītājs un ne viens vien, tad teorētiski šī ziņa par maksas rakstīšanas programmu mani ne iepriecina ne neiepriecina, kā pīlej ūdens.
Ja runājam par CCCP faniem, esmu nodzivojis iekš CCCP 15 gadus. Nebija tur tāds rožu dārzs kā dažiem liekas, bet šī gan laikam nav vieta, kur to apspriest. 🙂
..lietoju Nero 8 Micro, kur ir viss vajadzīgais vienkāršai disku ierakstīšanai un nekas vairāk..
Drīkst painteresēties, cik sver instalācijas fails “vienkāršai ierakstīšanai”?
Agrāk lietoju Nero 8 Micro.. nu vairs nē.. tagad tikai Infru.. 🙂
Nekādu “bonus-paku”.
InfraRecorder un miers. Cik nu vispār vairs mūsdienās diskus rakstam.
Preses relīzes