Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Iznācis Nero 10
.. biaj zu Xp. varnut ..
Par ner neko ..
.. atsaukjsmes ..
😀
un neticas,ka man vienigajam ir normals cietais disks 😀
nero nav ne vainas,izskatas labi(salidzinot ar 30mb disku raxtishanas programmam),un disku raxtishana ari nekad nav pievilis…bus janomegina jauna versija..
un par maksashanu-protams par brivu ir labak,bet puse no sejienieshiem tapat zin kaa dabut uz sava datora maksas programmas par brivu,lidz ar to runashana par cenu butu smiekliga 🙂
..lai jau ir 1gb,kaut 2gb..ja varu atlauties uzinstalet speli 10-15gb,tad pardzivoshu ari 1 vai 2gb nero..
Visi var atļauties.
Lai jau paliek izmērs. Samērības vairs nav (uzdevums vs. izmērs).
Domāju ka latviski tendētā forumā atbildīgajiem nevaidzētu pieļot ne tādus avarārus ne tadus informatīvus banerīšus par sevī!!! Jo apspriede var novirzīties ļoti tāluno esošās tēmas!!!
Imhoteps CCCPImpotents
Neapvainojies vecīt bet joka pēc tev galvā iedotu!!!
..lietoju Nero 8 Micro, kur ir viss vajadzīgais vienkāršai disku ierakstīšanai un nekas vairāk..
Drīkst painteresēties, cik sver instalācijas fails “vienkāršai ierakstīšanai”?
10.9 MB 🙂
..Neapvainojies vecīt bet joka pēc tev galvā iedotu!!!
Galvā vari turpināt dot savam puisim!!!
Gulbis… Kāpēc ne “gailis”? Neapvainojies, vecīt.
Citaadi nevarees dazhsh labs aizmigt…
Par autora minēto
Pirmoreiz izdevējs Nero AG ir parūpējies, lai nevajadzētu instalēt liekas programmas, un ir sadalījis Nero 10 pa sastāvdaļām, kuras ir nopērkamas arī atsevišķi.
… stāsts nav par programmatūras ražotāja rūpēm par klientu, bet krīzes diktētu nepieciešamību produktu tirgot citādāk.
Domāju ka latviski tendētā forumā atbildīgajiem nevaidzētu pieļot ne tādus avarārus ne tadus informatīvus banerīšus par sevī!!! Jo apspriede var novirzīties ļoti tāluno esošās tēmas!!!
Piedodiet par novirzi no tēmas, bet nu kas attiecās uz manu profila bildi, ja saprastu to, tad tā nav ne mazākā mērā nekāda padomju savienības reklamēšana no manas puses, redz ja būtu informēts tad zinātu, ka tā ir kodeku paka ar tādu marku. Ja tas tik ļoti uztrauc tad tādā gadījumā arī vajadzētu izvākt arī citu firmu izstrādājumu reklamējošus zīmolu attēlus, kādu te nav mazums…. Bet nu foruma miera labad nomainīju to pret citu, cerams, ka šis Tev nekādas antipātijas neradīs un neveidosies vairs nekādi raksti ārpus tēmas!
Ar to arī beidzam apspriedi par šo tēmu un lūdzu savos komentāros pievēršamies autora rakstam, jo arī man kā lasītājam ir svarīgi lasīt komentārus, kuri tikai un vienīgi atbilst raksta tēmai!
Galvā vari turpināt dot savam puisim!!!
Gulbis… Kāpēc ne “gailis”? Neapvainojies, vecīt.
A tu jau grībētu lai būtu Gailis!!! Vai ne??? 😀
Simtprocentīgs GEJS
Tas wizards priekš čaiņikiem toč ir čaiņiku produkts.
Kārtējais stereotips, ka tas, kas ir vienkāršs, ērts ir sūds. Nesaku, ka Burning Roms ir slikts, vienkārši man viņš nepatīk, visu laiku esmu ar Express rakstījis, un nulle problēmu.
Kārtējais stereotips, ka tas, kas ir vienkāršs, ērts ir sūds. Nesaku, ka Burning Roms ir slikts, vienkārši man viņš nepatīk, visu laiku esmu ar Express rakstījis, un nulle problēmu.
tas gan, vienkāršai datu ierakstīšanai nav svarīgi, kāds interfeiss tiek lietots, var taču arī izmainīt ādiņas izskatu un krāsu, bet rezultātu tas neietekmē.
Preses relīzes