Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Jauna antivīrusa uzstādīšana.
Bet tā kā tās 30 dienas nestāv uz vietas, bet iet uz priekšu, pēc jūsu domām, kādu antivīrusu man lietot pēc tām 30 dienām, protams, iesakiet reālāko variantu, jo manos plānos nav iegādāties pa kadiem 80 ls antivīrusu, bet gan lietot kādu bezmaksas, bet tajā pašā laikā drošu antivīrusu.
Paldies, un gaidu jūsu atbildes, viedokļus.
Es personīgi lietoju šo brīvo AVG antivīrusu, jau 2 gadus nav bijuši nekādi virusi, wormi, un trojāni var uzticēties 😉
Neiesaku izvēlēties: McAfee.
Pamatojums: McAfee AV var inficēt datoru, nevis to aizsargāt. (Pēc Spybot-S&D! informācijas)
Dr.Web LiveCD
Pirms tam izmantoju McAfee kas īsti nespēja pasargāt manu kompīti no saslimšanas ar vīrusiem… esmu lietojis arī Nortonu bija kaut kas līdzīgs, ir izmantots arī Kaspersky – labs, bet ne uz mazas jaudas datoriem (pēdējās versijas diezgan rij resursus)…
Maksas versija vispirms analizē katru web lapu, mailu, failu savā smilškastē, pirms dot atļauju to atvērt.
Bezmaksas versija reaģē tikai tad, ja kāds trojans jau sāk grābstīties gar sistēmas failiem.
Jūtam atšķirību?
Defender + taisni pirksti.
Vislabākais, un mazāk resursu rijīgais vienozīmīgi ir Avira. Nekādā gadījumā neieteiktu likt Kasperskus, Nortonus un Pandas, tad vari atvadīties no normāla darba ar datoru.
Un tās ir muļķības, ka 80ls izmaksā AV aizsardzība, ja vien, protams, tas nav domāts pa vairākiem PC kopā.
Paskaties to pašu Kaspersky: 2 datoriem 35 Ls gadā:
Tas ir dārgi? Un ja esi klients, tad pagarināšana maksā vēl mazāk. Un ja izpētītu citu AV maksas pakalpojumus, tad noteikti atrastu vēl lētākus risinājumus.
Datoru var salīdzināt ar mašīnu. Automašīnai katru gadu ir apskates, apdrošināšanas, profilaktiskās apkopes utml…bet datoru, protams, var nojāt līdz pēdējam un tad pēc pārs gadiem bļaut, ka nekas neiet, informācija pazudusi utt..utt… Laiks iet uz priekšu, viss tiek digitalizēts, vajadzētu tā kā sākt mainīt attieksmi pret šo visu, it īpaši ja tas ir primārais darba rīks un vitāli svarīga informācija.
Trojan.mayachok.2
Preses relīzes