Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Jauns forums!
Ja velies likt tizlu komentaru,labak ne,kada jega?
So? Pievienojamies!
Kālab reklamēt to, kā vēl vispār nav?
Nosauc kaut vienu iemeslu kāpēc man tur būtu jāpievienojas? (Ja vien neesi baigi ūber-zinošais par web drošību) Tur nav pat normāla satura, kas ieinteresētu nemaz nerunājot par to kāds izskatās dizains 😀
Domaju,ka ar laiku so to pamainishu!
šitais vispār owno 😀 kāda jēga taisīt forumu un izreklamēt, ja tas ir tukšs un ja tu pat tajā netaisies neko intensīvi mainīt uzlabot un mest iekšā? 😀
+ Pašam būs jāvelta ļoti daudz laika, lai iegūtu labu saturu.
LV jau ir vien security forums, kurā ir 3 posti nedēļā. Atslābsti. Vairāk vietu nav.
Labāk pievienojies dr.lv domubiedriem ‘hackers&coders’, vai kā tur bija … tev būs īstā vieta.
Man drīz no ķirzakas pielips tas “Mhhhhhhh….”
same here, mhhh….
Lapa nepiesaista, un izlasot ka vairāk topiku pie hacking tools saprotu u ko tendēti lietotāji- nu ne jau uz lapas drošību.. bet gan otrādi, kā apiet
Par to to droshibu!-pareizi teici,ka apiet,un ka arii no ta izsargaties(aizsargaties),forums domats cilvekiem kuriem interese tadas lietas,un es domaju tur nevajag nekadu kruta mega modificetu forumu vai theme ,galvenais jau ir sarunas,un viedokli par ko tur tiks runaats!Un esu viens,so? Cik ta skatos Latvija tadas lietas maz kam interese,bet kad kaads sataisa sudus tad brinaas kapeec ta! 😀
Zinashanai-CS nespeleju aka vispar nespeleju speles! 🙂
Bet pasaki man Latvija kadu forumu,saitu saistiitu ar hacking and droshibu? nu vnk tadi mums nav!!!
0-day.lv
Bet pasaki man Latvija kadu forumu,saitu saistiitu ar hacking and droshibu? nu vnk tadi mums nav!!!
0-day.lv
d_l, tā ir lielākā kļūda ko tādu nosaukt par “hacking un drošības” saitu, pat nerunāsim par šo te 😀 :duno:
Kārtējais krutais portāls kura drīz nebūs.
Katram savi uzskati,tapec jau mes esam cilveki!
Preses relīzes