Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › Javasript aizsardzība pret riperiem
document.write(”Test”);
…uz…
eval(function(p,a,c,k,e,r){e=String;if(!”.replace(/^/,String)){while(c–)r[c]=k[c]||c;k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–)if(k[c])p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c]);return p}(’0.1(”2″);’,3,3,’document|write|Test’.split(’|’),0,{}))
Ko tad tu taisies uz to savu kodu baigo piķi pelnīt?
Būtu tu gudrs, paņemtu tu arī un izmantotu jau gatavu kodu, nevis mēģinātu velosipēdu no jauna izgudrot.
Drono, izgāzies. Ej tagad apdomā ko tu tikko pateici.
P.S Resurss, kuru Tu esi atradis, tikai kompresē Javascriptu, dabūt human-readable kodu ir ļoti vienkārši.
P.P.S Ko Tu gribi vēl smagāku? Kā Tu iedomājies browseri nolasam Tavu skriptu?
2) nevienam tavs līkais kods nafig nav vajadzīgs
Tu nevari aizsargāt to ko saņ em browseris.
Un tu nevari paslēpt arī savas JS kļūdas (vai html, vai svg, vai css .. pat flahs nav grūti atkost).
1) to nevar izdarīt
2) nevienam tavs līkais kods nafig nav vajadzīgs
Līkais kods ir tev apakšbiksēs, cienītais 😛
[hr]
Azzazul, kur te ir runa par js kļūdām? Mhh, manos final kodos kļūdu nav 😛 bet ja tu spēj pierādīt pretējo, droši 😀
[hr]
Wallaby, kamēr nebūšu 99% parliecināts ka tu viņu neatgrauzīsi , kodu nedabūsi 😛
[hr]
Netaisos es savu chata freimworku nodot kkādiem drono, kas to tik prot ka paņemt kautko nopizģīt un parveidot 😛 Maybe kļūdos, bet pēc izteikumiem, šitie uberie koderi kas te tik gudri vervelē (M, Azzazuls, Drono) par dev zin ne vairak kā sivēns no aviācijas 😛
Laikam iebraucu beidzot kur siem gudrība- paķert kautko, pārcept, pārlikt vietām, uzlikt savus kopyrightus un uzsist gaisā 😛 Par to ka normāli uz jautājumiem atbildēt jūs nespējat nemaz nerunājot, un pēc manām domām tikai viena iemesla dēļ- jums nav ne mazākās nojausmas jūsu trulajās smadzenēs par ko šeit ir runa 😛 Un bļin tagad jau nu toč mana pārliecība ka es koda un pieredzes ziņā ņemu jūs augstākminētos gudriniekus auzās ārā ir tikai nostiprinājusies.
Tapēc palūkšu pievērt pāksti, un turpināt komentēt tikai tiem kuriem ir racionāls un kaud nedaudz loģisks viedoklis. Vienīgie kas kautko jēdzīgu pateica ir daGrevis un braiunwash, paldies par to.
+1 arī kaqp,
Vari uztaisīt, ka JS kodu ģenerē php (padotot sākumā attiecīgo hederi). Protams ne jau lapas source`ā, bet kā external.
Un, lai nevarētu vienkārši atvērt tāpat to php failu, tad ģenerē php, tikai ja ir pieejams kaut kāds kukijs, sesijas mainīgais vai post/get parametrs.
Es pats neko tādu nēesmu mēģinājis, tādēļ nevaru spriest kā tas darbosies, bet kaut ko līdzīgu lasīju kādu laiku atpakaļ.
daGrevis
to rATRIJS
kas tev liedz sourci nokopēt caur firebug (vai kādu ērtāku rīku)
to Morpheus
Besides, cilvēki mēģina kaut ko paslēpt tikai divos gadījumos :
– kaut kas viņ iem liekas ļoti vērtīgs
Tātad tu esi vai nu iedomīgs vai krāpnieks.
Anyway, es drošvien neko nesaprotu no reālas kodēšana
A kļūdas nepieciešams paredzēt un novērst vēl pirms tās ir radušās.
Okei, apdomājam tālak- ko browsers dara? atpako kompreseto scripu un izpilda,, Maybe ir iespeja likt viņam pec izpildes viņu atkal aizpakot. lidz ar to liedzot iespeju firebugiem bugi bugi taisit?
documentGetElementById(‘Eleonora’).InnerHTML = ‘Eleonora online?’; :D:D:D
jebkurš normāls koderis, pats uzprogrammēs, ko vajadzēs. sper tikai vai nu diletanti, vai sīkas ļurbas priekš saviem cs saitiem.
jebkurš normāls koderis, pats uzprogrammēs, ko vajadzēs. sper tikai vai nu diletanti, vai sīkas ļurbas priekš saviem cs saitiem.
+1 🙂
Tagad Copyright vispār neatzīstu, pieturos pie CC principa – visi drīkst lietot visu, ko esmu radījis, tikai ne komerciālos mērķos un nepiedēvējot savu vārdu ja tiek prasīts vārds. Viss.
Pie tam tas pats notiek ar AKKA/LAA mūzikā – vislielākie autortiesību aiztāvji ir tieši nekādie autori – tie, kas ir ko sasnieguši, tiem tas nav vajadzīgs. Tie, kas ir augšgalā, vispār atsakās no C burtiņa – reku, Coldplay atļāva savu disku visiem nokačāt un lietot pa velti.
Think about it.
Preses relīzes