Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Jūsu iecienītākais alus?
Mans mīļākais ir Guiness, bet tā kā tas ir dārgs, pārsvarā lietoju Tērvetnieku. Krīzes Jāņus svinēšu ar kausu Aldara.
Mana izvēle – Tērvetes…
P.S. Taka esmu Jānis, priecīgus svētkus notepad.lv lietotājiem, jau svinos. 🙂
Mans variants: alus negaršo 😀
Protams, kārtīgs miezītis ir pats labākais, bet to tagad arī Jāņos ir tik grūti sadabūt, ikdienā šad tad kādu zeltinieku izdzeru.
labots: nupat sētā ieripoja mašīna ar radiem no Ventspils, bagāžniekā īsta paštaisītā alus muciņa, baaayyy 😀
WerNeo: Tu esi Līvu Oriģinālo mēģinājis? Laiki mainījušies, tas vairs nav Griģa brūzis…
aoma: kāpēc tu Jāņu priekšvakarā piesauc Datuvi? Kas konkurējošo portālu piesauc, tas Jāņu rītā bikses pieslapinās 😀
Cēsu, dzimtenes alus jāciena 🙂
Gluži manas domas, man arī tīk “made in Cēsis” 🙂
Visšausmīgākais,ko esmu pamēģinājis,ir Tuborg bleķa bundžās.
Valmiermuižas arī pāris reizes nobaudīts, tīri labs.
WerNeo: Tu esi Līvu Oriģinālo mēģinājis? Laiki mainījušies, tas vairs nav Griģa brūzis…
Es cenšos pagaršot katru gaišo alu, kas nopērkams Latvijas(un ne tikai) veikalos.. Līvu oriģinālo tagad uz sitiena neatceros.. parādi “šilti” (varbūt pat tad izstāstīšu, kas tieši konkrētajā alū nebija tā kā man vajag). Ja nebūšu pagaršojis vēl, obligāti centīšos to izdarīt tuvākajā laikā. 🙂 Bet nu vienu, ko atceros, visi Līvu ali man likuši tikai un vienīgi viebties.
Preses relīzes