Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Jūsu iecienītākais alus?
Diemzheel, tagad vinju dabuut iisti nevaru, taa ka jaaiztiek ar vieteejiem alus dzeerieniem.
No vieteejiem, CArlsberg, bet nu kaut kaa pieradis esmu pie meitenju dzeeriena, sidrs. Taapeec patiik Strongbow.
Vai, jaa, par Laachpleesi ar biju piemirsis, vairs gan nav gluzhi tas, jo pilda burkaas, kad bija mucaas, tad bij varen labs… .
Secinājums viens – nu naf te neviena, kas kaut vienreiz mūžā būtu īstu alu dzēris, kopš alus pudelēs/bundžās vairs nemaitājas, visa alus maģiskā burvība ir zudusi… 🙁
Tas, ka man dzīvais alus nav tuvākais, nenozīmē, ka neesmu to dzēris. Vai, ka kāds cits to nav dzēris 🙂 Pie tam, kam kas ir “īsts alus”..
Tādā gadījumā – visu cieņu! 😉 Cik atceros, vienu brīdi Užavnieks pretendēja uz pēdējā dzīvā alus statusu. Iespējams, tagad jau laiki ir mainījušies.
Ek, tie labie laiki, kad viegli ieskābušu aliņu remontējām ar visparastāko metināšanas elektrodu. 😀
Tas gan. Tā kā atrodos “Sivēnam vien zināmā Sivēna vietā (zinātāji sapratīs), jāņem par labu tas, ko piedāvā tuvākās novada bodes. 🙂
Programmētāju grupas iesniegums alus darītavas direktoram: “Lūdzam jūs piešķirt izdalīto līniju ar ātrumu 0,5 litri sekundē.”
😀
Cēsu, dzimtenes alus jāciena 🙂
Man ir tāda aizdoma ka tas ir tāds pats “dzimtenes alus” kā karlsbergam piederošais aldaris.
Par tēmu – tērvetes sencītis.
Vislabāk no aliem man garšoja Amstel, ko dabūju noprovēt Amsterdamā, kur Rīgā tādu dabūt, vot i nezinu… (nu tip butilkās, lai var paņemti līdz uz vasarnīcu…)
Ir dzerts i dzīvais, i visādi citi.. Kādas nu kuram tās garšas kārpiņas. Užavas, Tērvetniekus, Mītavas (pagaidām normāls) dzeru, ka prieks. Draugiem riebjas, jo rūgts esot.
Edit: statistika liecina, ka tautās iecienīti “mazbudžetnieki” un Tērvetīte 🙂
Užavas vai Brenguļu .. tie pārējie nav ‘alus’.
+1
Atceros, ka iegrābos Cēsu alu, tikai tāpēc, ka 4-paka tika pirkta iekš SuperNāto.
personīgi vienalga tikai ne vērmeļrūgtos, neesmu pārmērīgs alus cienītājs, ja pie kompja, tad labāk ar skaidru prātu.
Preses relīzes