Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Kā aizvākt depresiju no youtubes?
Arī ja esi ielogojies, tur ir vairāk sveši video, kā tiem kuriem esi pierakstījies… Kaut gan, neteikšu ka youtube nav uzminējis manu gaumi…
Gan Rammstein klausos, gan interesējos par Android App-u veidošanu (Nu ne tik trakā sākumlīmenī), gan par kosmosu, gan tehnoloģijām… 🙂
Un var darīt arī šādi – uztaisi youtubem bookmarku uz šejieni:
Un vienmēr kā klikšķināsi, atvērsies video kuri tiešām tev interesē, kuriem tu esi pierakstījies… Es vismaz tā daru, un nemaz netraucē visa tā pārējā socializēšanās, utt padarīšana… 🙂
Mana doma ir tāda, ka labāk nelīst ar savu “mīlestību” citās valstīs un ļaut viņiem dzīvot savu dzīvi. Sīrijā jau 100 000 bojā gājušo ir un kā vārdā?
Par youtubi, vnk uzspied kreisajā malā my subscriptions un visa draza pazūd kā nebijusi.
chrome arī ir tāds settings pie advance , fire fox likt mani neiskatīt. vienīgais kā tiku vaļa ir reinstall un šis settings uz pārlūkiem.
ir vēl ghostery kur neesmu uzlicis bloķēšanu bet redzēt kas slēdzas klāt.
Agrāk ar veco dizainu bija ok… raksti youtube un rādija tavus abonementa video ja biji ielogojies.. tagad ar jauno dizainu viss čiriz žopu un reāli vienīgais veids kā redzēt tikai savus saistošos video ir augstāk minētais…
EDIT: ā iebraucu.
Preses relīzes