msh
Windows var likt uz jebkuru primāro partīciju.
—-
AmmO
Lab..ieliec iekšā vēlreiz Win instalācijas CD un paņem “revovery” konsoli.
Un ieraksti iekšā: fixmbr
Ja jau tu, bezdists, tik labi pārzīsti win, tad izskaidro, kāpēc man winxp setups atteicās uzmesties uz mana otrā HDD 😛 Pirmais HDD – 1) 10 GB ReiserFS 2) 1 GB SWAP, 3) atlikums ReiserFS. Otrs HDD sākumā bija NTFS, winxp setups izmet, ķip neesot compatible partition vai kaut kas tāds, manis pēc, izdzēsu, uztaisīju par jaunu, vienalga :grr: Kas te par iemeslu? 😛
Kā Alberts Einšteins ir teicis: “Ir divas bezgalīgas lietas: visums un cilvēku stulbums.. par pirmo es neesmu gan pārliecināts”.
Nu nezinu, ko tu tur esi samuhļījis, bet man viss vienmēr ir gājis normāli.
Man uz primārā cietā diska atrodas pārs *nix distributīvi/os ar visu GRUB boot loaderi, bet uz otrā cietā diska man atrodas dati/izklaide un vienu brīdi biju uzmetis arī win => man windows ielādējās normāli!
msh
—-
AmmO
Kā boot loaderis ietekmēs winxp setupu?
Ok, pārpratu.
Tad ticamākais iemesls: SATA draiveri.
AmmO
=>
Raksta sākumā pateikts – kā tikt pie tās konsoles.
Arī par FIXBOOT un FIXMBR izlasi.
—-
msh
Nu atvieno to otru cietu disku nost un tad pamēģini.
Interesanti, kā varētu HDD neatpazīt? Abus HDD kontrolē viens SiS sata kontrolieris 😉
msh: Tu iebaro tai windai tīru partīciju (notīri formatējumu ar gParted), redzēs, ko tad šī teiks? Un apgādājies ar Super Grub Disk
Nuja, tīra partīcija, gan ar fdisk nahrenizēta, gan ar winxp setupu. Da man pagaidām slinkums atraut galveno cietuci un iečekot, kas būs 😀
es gan nepaslinkoju novākt liekos cietņus.
kaut kas jau nav tajā setupā īsti normāli.
vispār jau jokaini. Tu viņam liec instalēt uz viena diska a jams atbild ka viņš grib uz tiem citiem ielādēt kaut kādus suu….
jokains tas xp setups. man pat šķiet ka viņš nevis boot loudderi tur gribēja bāst , bet gan tempu instalācijai.
vispār kas to lai zin.
Preses relīzes