Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Kā uztaisīt forumu uz phpBB bāzes?
Es vēlos uztaisīt vienu spēļu forumu… domāju taisīt phpBB forumu, bet nezinu kā to darīt un ar ko sākt. Palīdzēsiet? 🙂
Ko man vispirms būtu jādara?
Pateiksiet ar ko sākt? 🙂
pašlaik trenējos kaut ko taisīt, izmantojot
1. Izdomā ko veidosi.
2. Izdomā nosaukumu, nopērc domēnu
3. Atrodi hostingu (šo var arī likt kā 2 punktu)
4. Novelc phpBB
5. Uzliec phpBB, datubāzi utt.
6. Izdomā ar ko piesaistīt lietotājus uz savu projektu (nespamojot visur pēc kārtas, kur vien var rakstīt)
7. Ievieto reklāmas savā lapā, lai atpelnītu ieguldītos līdzekļus
8. Turpini….
Karoč 25 Ls, varu izveidot uz phpbb pašu velnu, tev tik būtu jāliek info puse.
Es padomāšu par tādu iespēju 😉
bet pagaidām palauzīšu galvu 😀
10Ls un uztaisiishu tev pashu vellu 😉
10 Ls 😀 Visiem jau daudz maz ir zināmi tavi darbi, tava pieeja tiem. Labāk kodē savu OS. :hmz:
P.S. kad cena nokritīsies līdz 1 alam – pasūtīšu kādam uzkodēt oriģinālu Samuraja blogu :D:D:D
10Ls un uztaisiishu tev pashu vellu 😉
10 Ls 😀 Visiem jau daudz maz ir zināmi tavi darbi, tava pieeja tiem. Labāk kodē savu OS. :hmz:
Nu taatad.
1) Negribeeju tev darbu atnjemt tik teicu kaa ir jo vienkaarshi tagad darii nav iisti ko un vareetu arii uztaisiit. Varam jau arii taisiit abi un tad lai veelaak lietotaajs var izveeleeties kas patiik labaak 😛
2) Ja godiigi, neko neesat no maniem darbiem taa iisti redzeejushi, tas ko lieku netaa ir tik taadiem prikolinjiem..
php.lv atrisina visas tavas problēmas. Tb, iekš notepad jau arī visa info stāv, kā izveidot nelielu portālu, vajag tik to info sagremot un saprast. Vienkārši, redzi, palīdzēt var līdz vienam līmenim, man pašam ir bijis tā, kad palīdzu kādam, pēc tam no viņa atkauties vairs nevar, grib lai visu pasaka priekšā, izdara viņu vietā – to var darīt līdz zināmai robežai. Pārsvarā es jau uzreiz piedāvāju savu cenu, kurā ietipst arī pēc darba pabeigšanas garantēts supports un helps.
so did i 😉 bet puika jau atrada ko vajadzeeja :party:
Preses relīzes