Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kādā konkursā Tu vislabprātāk piedalītos?
Tātad – kādi varētu būt varianti?
1. Konkurss par labāko publikāciju Notepadā
1 autors – 1 fundamentāls raksts, bet nekādu IT ziņu.
2. Projektu konkurss
Uzdevums par uzdoto tēmu, piem. “Kā vislabāk organizēt biroja aizsardzību pret zagļiem ar vismazākajām izmaksām?” Š eit, tātad izmantojam esošos PC, webkameras, izvēlamies optimālo programmatūru, organizējam bildītes ierakstu uz attālināta servera, trauksmes signālu padošanu darbiniekiem ar SMS, vai uz apsardzes pulti utml.
3. Zināšanu un atjautības konkurss
Apmēram tāds, kāds kādreiz bija Datuvē – mēnesi no vietas katru dienu pa uzdevumam. Bet te nu būs patiešām viss jāzin – gan matemātika, gan fizika, gan elementāras lietas no programmēšanas (ieskaitot web)
4. Mājaslapu/blogu konkurss
Te gan ir ierobežojums – ne visiem Notepad lietotājiem ir šādas lapas. Bet ar savas lapas demonstrēšanu vien būs par maz… vēl noteikti būs jāveic kāds uzdevums.
5. Piedzīvojumu konkurss
Dalībnieki iesūta kuriozus stāstiņus no savas personiskās sisadmina vai citādas datoriķa pieredzes.
6. Idejas sponsora reklāmai
Š eit varētu būt apmēram tā: pieņemsim, ka balvu uzvarētājam mums nodrošinās Bite/Vodafone (tikai pieņemsim!) Dalībniekiem jāsadomā labākais reklāmas kampaņas scenārijs dotajai kompānijai – tas var būt kāds sauklis, plakāts, videoklipa sižets utml.
7. Kaut kas cits… ko paši ieteiksiet
sounds fun
Nākamais – zināšanu un atjautības konkurss. Nezinu, kāds bija datuvē
Mājaslapu/blogu konkurss, piemēram, personīgi mani stimulētu pieķerties pie sava projektiņa
Publikācija/raksts – njeeah
Visbeidzot – idejas sponsora reklāmai. Vispār jau varētu paku(s)tināt savus biloģiskos procesorus – smadzenes… tomēr ar pliku sponsora logo/nosaukumu, manuprāt nepietiktu, lai par to veidotu reklāmu; vajadzētu izdalīt atsevišķu produktu/pakalpojumu, kā arī, varbūt, kādas vadlīnijas par to no paša sponsora.
Kā zināms, firmas/uzņēmumi, parasti, pašas/i sevi nereklamē, bet gan to piedāvāto produktu, pakalpojumu; jo nereklamē to, ko nevar pārdot (t.i. šajā gadījumā – zīmolu).
Savu subjektīvo viedokli esmu izteicis. Iespējams, pat labāk palika.
Ja par tēmu, tad es labāk izvēlētos Projektu konkursu. 🙂
un arī sponsoram neliels labums – nav jāalgo dārgie dtendzenieki un citi reklāmas pacani!
Interesantāk būtu zināšanu un atjautības konkurss. Kur visi kaut cik varētu izpausties.
Nekas nebūtu arī pret labāko publikāciju. Obligāti (kaut vai piedalīšanās pēc) kaut ko uzrakstītu.
Kopēt datuvi (tiesa, tās labākajos laikos) es gan neieteiktu. Tomēr piekrītu, ka tas ir vieglākais variants organizatoriem. Bet tas tomēr ir kā pakaļdarinājums.
Projektu konkurss? Auditorijai, kas negrib/kautrējas nofotografēt 1/2 bildes – pārdroši! Projektu lietas ir pārāk darba ieguldījumu prasošas. Es pats, nepiedalītos.. gluži vienkārši, nav tik daudz laika, lai veidotu projektu.
Par reklāmu vai plakātiem… nezinu kādēļ, bet manuprāt, pārāk nodrellēts jau. 🙂 Otrkārt, uzveidot plakātu ir nedaudz grūtāk, nekā nofotografēt kaut ko.
Tāds tas mans viedoklis.
Ja notepadā būtu vairāk aktīvu lietotāju, tad uzdevumu tapšanas procesā varētu piedalīies Moderi/Lietpratēji.
No savaspuses – varbū’t kādus āķīgus jautajumus par datordzelžiem? Neņeniet daudz nani pierē’, šodien kožū, jo esu nomainijis internetu
Priecigu tīģernieku!
Preses relīzes