Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kādām kino filmām dodam priekšroku?
Bet īpaša vieta manā sirdī (uz mana HDD) ir speciāli domāta priekš Tarantino darbiem.
nobalsoju par sci-fi. trons, tron:legacy ir tikai divas no manām mīļākajām.
patīk arī inception un daudzas citas. star trek (oriģinālais)
Vispār kino kā tāds ir scenāristu un režisoru sacerējums, kam, lielākoties, nav nekādas līdzības ar reālo dzīvi.
Tur tiek pārkāpti visi iespējamie loģikas un fizikas likumi. Specefekti pilnībā sagrāvuši kino, kā mākslu un pārvērtuši to par lētu (ne jau finansiāli) popkorna grauzēju balagānu. Par seriāliem vispār trūkst vārdu.
Bet scaifai es nevaru panest.
Piemēri: The Shawshank Redemption, The Green Mile, Requiem for a Dream.
Un, protams, seriāli kombinācijā Step by Step (jā, vecais Soli pa solim x]) + Supernatural. 🙂
Pēdējais, imho, ir neskatāms mēsls. Par narkofilmām, kur sižets ir +/- sāku lietot un tas izpostīja manu dzīvi, vislabākās ir Trainspotting un Basketball Diary.
Piemēram iesaku noskatīties noteikti Trainspotting, Departed, Black Hawk Down, Never Die Alone, Buffalo Soldiers, Collateral, Land of The Dead, 28 days later, Resident Evil (1. daļa), MATRIX(1.daļa), Forest Gump, American Beauty, Rise of the Footsoldier, Shaun of the Dead, Green Street Hooligans (1. daļa) un vispār ir ļoti daudz sakarīgu filmu 🙂
Lai gan pēdējā laikā pieklibo tā lietiņa pēc pēdējā scenāristu streika Holivudā, bet gadās arī kāda no jaunajām, ko var paskatīties.
Laikam beidzot jābeidz labot šis komentārs uz priekšu 😀
Augstāko vietu all-time sarakstā ieņem The Rock
Pašlaik esmu kritis uz seriālu Xena – Warrior Princess, pirms tam bija resnītis Semo Lo :>
Tā ideja ir perversa, tomēr skatāma.
Ticīgie gan var pārprast un ne velti (kā jau teicu Katoļiem), jo ticības pamati ir sagāzti un ne jau labā rezultāta dēļ, bet gan citu ideju sludināšanai jebkurā gadījumā pat pēdīgais … irsējs vienmēr ir spiests pateikt daļu patiesības. Pārējie to var paskatīties kā murdziņu, bet šādas tādas lietas apzināties.