Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kādām kino filmām dodam priekšroku?
nevertell
Un Crow
[spoil][youtube]
Nobalsoju par zinātnisko fantastiku (KinDzaDza ftw), bet tā filmas skatos ļoti reti (nemaz nerunājot par TV) – bet biežāk ēdienreižu laikā skatos visdažādākos seriālus – visas pieejamās sezonas. (piemēram X-files, Arrested Development, Futurama, Angry Beavers, Venture Bros utt.). Starp citu, tīri neslikti šķiet arī britu īsseriāli, kā piemēram Superheroes (nejaukt ar “SuperNatural”), Man Stroke Woman u.c. Nesmādēju arī Discovery raidījumus, piemēram, The Universe.
Katram savs, tā teikt. Vienam māte, citam meita (citam tētis, sunīts, kaķīts) 😀
Piekrītu, ka ir filmas, kuras ir skatāmas vai ir vērts skatīties jebkurā žanrā. Kā arī par “klasiku” mēdz saukt to, ko visi sauc kā labāko piemēru, bet neviens nav redzējis (lasījis, dzirdējis, utml.)
Teiksim, vecās filmas arī man ne visai, moška tieši tapēc, ka vecas. Izņemot vienu – Dr. Strangelove. Nu, un CCCP un Rīgas Kinostudijas izslavētās komēdijas ir ci-ci-cits jautājums, laikam tomēr gēni pie vainas :>
Zinot to, ka ir ne tikai gaume, bet arī ka ir tik daudz “mākslinieku” pēdiņās, pēdiņās un vēlreiz pēdiņās, visu mākslu izbaudīt un zināt nemaz nevar 🙂
Bet ja nopietni, tad TV filmām izmantoju reti, pie tam tām tad jābūt labām filmām. Skatos gandrīz jebkura žanra, izņemot amīšu komēdijas un puņķu un asaru gabalus.
Arī kādu seriālu pa retam var palūrēt, bet tam nedrīkst būt vairāk par pārdesmit sērijām, kā 4 tankisti un suns, piemēram 😀
Mīļākā… Mizkuzī mazafaka :>
[spoil][youtube]
ja man nepatīk, tad nevienam tas nedrīkst patikt.
Un par tavu pozitīvismu arī varam parunāt, imho tu jau pat ziemassvētkus nesvini. Im just saying…
Bet uz savas ādas skatoties izjutu tikai to, kā smadzenes sairst un paliek mazākas. Dzert un ārdīties, un jēlus jokus dzīt- to visu var darīt arī īstajā dzīvē. Vai arī noutpedā.
Un vai tad vienmēr filmai ir jābūt smadzeni darbinošai?
Piektdienas vakaram amerikāņu komēdijas ir vienkārši ideālas, paņem vēl aliņu, kautko uzkožamu un čillo! 🙂
Pēdējā laikā vienkārši lieliskas ir bijušas Grown Ups un Our Family Wedding.
Pats skatos dažādas filmas, drāmas, action gabalus, trillerus, kādu šausmu filmu pa reizei, tad vēl komēdijas, piedzīvojumu filmas, fantastiku, parodijas, nesmādēju arī pa retam kādu Bolivudas gabalu un nereti skatos arī kādu Ä€zijas kino šedevru. Tā, ka nevarētu sevi dēvēt par trulu, drīzāk truli ir kladzināt, ka amerikāņu filmas (itsevišķi komēdijas) ir tīrs mēsls priekš tuneļiem.
Ak jā, šobrīd pamazām ņemu priekšā visas Harija Potera filmas, agrāk nebiju redzējis ne vienu, tagad izdomāju noskatīties, neko fanošas vērtu tur galīgi nesaskatu, bet zemē nav metams! :>
Tikpat labi es varētu patroļļot, ka 99% krievu kino ir krāms, jo manā redzējumā tur vide ir nāvējoši garlaicīga un cilvēki arīdzan. Kāpēc? Jo tepat Latvijā, pilsētā izejot no mājas durvīm, mēs nonākam tajā pašā krievu kinofilmā, tikai ar latviešu valodas piedevu. Vienīgais, kas patika – Š uriks un no jaunajiem gabaliem “Hotābičs” un “Pati labākā filma”, kurai gaidāma jau trešā daļa.
Bet uz savas ādas skatoties izjutu tikai to, kā smadzenes sairst un paliek mazākas. Dzert un ārdīties, un jēlus jokus dzīt- to visu var darīt arī īstajā dzīvē. Vai arī noutpedā.
Ar to man nav problēmu, nākošnedēļ 12 džeku kompānija ar prāmi uz Stokholmu un tanī pašā dienā atpakaļ, Stokholmu diez vai redzēšu 😀
Un Wū, tur jau nemaz arī prāmis nav vajadzīgs 😀
Stargate un Star Wars FTW. Un citas lietas arī, protams. 🙂
kur sjaads variants balsojumaa?!
dajebkura indiesju filma ir fantastikas, bojevija, komeedijas un raudaamgabala izcils apvienojums!1!
Un jā, SciFi FYeah.
[spoil]Bolivūūūūūūūūūūūūda ir sūūūūūūūūūūdu būūūūūūūūūūūda…[/spoil]
Varbūt vari ko ieteikt?
tu mani patiesi uzjautrinaaji
Jasaka, tas pat pārsit vēlās padomijas video bumu – каждый вечер новый фильм.
Abonē NTV+ un uz priekšu, tur šitas šits ripo 24/7 😀