Cik nu objektīva var būt, ja fonā iet camstudio. FF ar Operu nedaudz ieķērās deļ tā, bet tā, viss lido.
P.S. Office uz sekundi šķiļas. 🙂
nespēju pat iedomāties cik labi justos mans 2.0Ghz procesors,412mb video un 3gb DDR3 rams…
Vot varētu varbūt kāds ieteikt optimizēšanas programmu priekšs windows 7????
Foxsk8 bija interesanti ieiet tavā datorā 😀
Birojs: MS Office 2007, Adobe Reader 9, Thunderbird (dodu priekšroku aplūkot meilu caur pārlūku),
Laacz vai Alt, Tildes Biroju negribu redzēt kopš Google translate parādīšanās.. (Ja nu vienīgi atsevišķi izvelku no Mapes Karogu un Lingo, nostaļģija :)).
Bildes: Windows Live photo gallery, Paint.Net.
Mūzika & Video: Wmp (defaultā), Audacity, Vlc, Gome (Ja kkas nešancē uz Vlc).
Pārlūki: Opera, IE, u.c. + Visi flashi un Javas.
Decompress: WinRar, 7zip, Power iso.
Citas prog: Teamviewer, FileZilla, uTorrent, StrongDC++, Google Earth, Live movie maker, camtasia, VirtualBox, Skype, Irc – Opera.
Linux’ā lieku: Amarok, Rhytmbox, OpenOffice, Adobe reader, Skype, Compiz Fusion, Irc – Xchat
foxsk8, Visneērtākā taskbara konfigurācija, manuprāt.
Pēc tā uzmešanas un draiveru uzstādīšanas lieku:
Mūzikai – AIMP
Video – VLC
I-netam – Opera
Ja pieprasa, tad arī “DC++”
uTorrent.
CCleaner.
Sainstalēju visus flash, javas utt..
Winrar
Foxit reader
Rakstībai uzstellēju universālo taustiņu kombināciju – lai der visām rakstīšanas gaumēm.
Tās ir +/- galvenās, ja klients nedefinē savas prasības. Ar optimizācijām īpaši neaizraujos.
Un tad jau nāk papildu vēlmes – fotožopi, opisi, utt.
Adobe Reader
Avira
Firefox + adblock
Flash playeri
javu
Shockwave
Nero 6
RevConnect
uTorrent
VLC
Winamp
WinRar
Microsoft .NET Framework 3.5
Direct X
Deamon Tools Lite
garumzīmes –
Offisi pēc pieprasījuma.
Pēc tam jāķeras pie optimizācijas, kā arī neaizmirsti instalējot programmas IZŠ…EMT VISUS NEVAJADZĪGOS ĶEKŠ US.
Bet vispār tā tik liekas ka vis tik vienkārši, kas nemāk jau instalācijas brīdi piedrazo datoru. Un nemaz nerunāsim par ātru startu un lai Office atverams 0,1 sekundē.
18. Feb, 2010 at 09:35
Office 2003 + compability paka
Avira
7Zip
Adobe Reader
Winamp
K-Lite standart ar iekļauto Media Player Classic
Nero 7
Apostrofs / Tildes birojs
Java, fleši u.t.t. tam pašam IE.
Tālāk atkarīgs no klienta – cits interneta pārlūks (cenšos pielauzt uz Chrome), Skype, bilžu apstrāde, torenti, e-pasts utt.
Sasummējot(tā pa lielo) ,Programmu TOP3
1.VLC(noteikti pirmais),
2.Avira(izskatās,ka varētu būt pat 90%)
3. Adobe reader stabili turas 🙂
Un interesanti,man likās šis,negaidīju tādu atzinību 🙂
4.Open office(ari īstenība padaudz liek,par ko biskiņbrīnos,jo mans loks cilvēku ir pārāk pieradis pie office 🙂 )
Nju jā pa lielām tāds būtu mazais topiņš 🙂
Un tiešām Paldies par lielo atsaucību,bija traki interesanti palasīt un šo to jaunu būs jāizmēģina 🙂
Windows – cenšos atstāt PC pēc iespējas tīrāku, neko neinstalēju, atslēdzu kādus 10 servisus, un IE uzlieku home page uz mozilla.org 😀
Pats priekš sevis esmu par slinku, lai uzreiz pēc OS uzlikšanas visu instalētu. Laika gaitā apaugu ar sev nepieciešamajām palīgprogrammām. Pirmo parasti uzstellēju Firefox, pēc tam AV un winamp. Un viss. Ja vajag dokumentu aplūkot, tad Adobe Reader un/vai MS Office. Sagribās filmu nolūrēt- krāmējam virsū uTorrent un VLC. Uz šo brīdi (OS pārinstalēju pēdējo reizi pirms 2 gadiem. Upgade neskaitās) man instalēto programmu sarakstā ir aptuveni 30 – 50 dažādi softi, kurus kaut kad kādreiz esmu izmantojis. Pamazām sāku domāt par Clean Install. Nevis tāpēc, ka kompis bremzētu, bet tādā veidā vēlos ieviest kārtību sistēmā. Tas būs daudz ātrāk, nekā visu sākt škirot. Turklāt aizvakar Windowsis nobļāvās, ka palikušas pēdējās 14 dienas windows 7 RC licencei.
Jā, ātrums ir ok 🙂 Padomā no otras puses, vai es savu kaujas, darba mašīnu turētu “sūdīgā” levelī?Protams ka nē. Sēžu uz 2 GB DDRII,1,8 Ghz, Sempron3 SATA HDDOnboard video lidojoš darba PC.
mhhhhhhhhhhhhh, bez izceltaas specifikaacijas, sjis posts nebuutu kljuvis par anekdoti. sjai naktij man devas pietiks :>
attieciibaa uz teemu:
Prieksj audio lieku visiem foobar2000 (nokonfigureetu, lai sjancee trayaa) un viirusiem, neskaitot Antiviru, piemetu veel klaat arii Malwarebytes Antimalware. I-netam, protams, ugunslapsu ar adblokji, kas noreguleets speciaali lai blokjeetu visas googles reklaamas (vinnee iphone, saderiibas noskaidrosjana, taro kaartis online, kad tu nospraagsi u.tml)
Tildes Biroju negribu redzēt kopš Google translate parādīšanās
zelta vaardi!
Preses relīzes