Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › Kādu auto iegādāties līdz 1500 eirām?
Dienu, nakti sēžu ssā, pētu visvisādus variantus.
Š obrīd vairāk skatos uz kādu A4.
Pēc skata mani apmierina, cena arī itkā ir okey, gads pats par sevi ir vecs, bet jaunos nevaru šobrīd pavilkt. Vienīgā lieta, kas tam A4 ir, tā ir piekare, bet palasot visādus audi style utt.. radās secinājums, ka tie čikstuļi pa piekari liek lētas detaļas, utt..
Š obrīd vairāk man variantu īsti nav, kas man itkā patiktu. A3 varētu jau ņemt, nekāda vaina, uz golf bāzes veidots, bet viens jau man tāds ir 😀
A6 nepatīk tas, ka spārni priekšā un aizmugurējā daļā vienkārši izskatās kā tankam pieliktas bruņas, nav smukas salaiduma līnijas. Sit nost, kaut kā nepatīk tieši tās vietas.
Tā kā skatos tikai uz Vācu ražojumiem, varbūt ir kādi ieteikumi, varbūt kāds ikdienā pārvietojās ar A4 un varētu izklāstīt savu pieredzi.
Paldies.
Eh, man pašam prikola pēc ir ienākusi galvā doma paķert 3110 Volgu, cena jau it kā pabriesmīga, bet ja neņem vērā benzīna patērīņu un citus izdevumus – gluži kā gludeklis uz mūsu ceļiem.
Tā jau ir, ka pa to naudu neko jēdzīgu īsti atrast nevar. Katram savi niķi un stiķi.
Opeli remontēt, atkarībā kāda gada, bet beigās tie remonti ir biežāki nekā piem audim, vismaz salīdzinu ar A3.
Kaimiņam ir B4, nu ar tiem remontiem ir kā ir, kā jau teicu, ko dod detaļas 5 / 10 eiro spainī, ja sanāk viņas likt lietotas, nobrauktas, bet ja kas jaunāks jāliek, tad arī ir savi izdevumi.
Pieņemu ka esi tehnisks diletants, ka uztraucies par TA protokola atzīmēm. Nosauc tos savus vieniniekus, kuri var pārtapt divniekos – baigi maz tādu vispār ir, nekoptai mašīnai vienīgi rūsa, kaut gan vieninieks par rūsu ir standarta atzīme.
Tu esi piemirsis vienu svarīgu lietu – nosaukt vēlamo motoru. Pie tava niecīgā budžeta A4 tur būtu kāds B5 pirmsfeislifts ar benzīnnieku vai galīgi nopists ķīselis, labs B4 TDI tajā ciparā arī būtu pagrūti atrodams – par C4 vai C5 nerunājot. Detaļas par tik un tik spainī ir tāds stulbs mīts – dilstošās detaļas neviens lietotas neliek, jaunas normāla ražotāja izpildījumā arī bik maksā, un šajā momentā arī iestājas nesmuki reizinātāji niknāku komplektāciju aparātiem, kā arī galvenais vecuma mīnuss – retāku komplektāciju specifisko detaļu izzušana – bet tā kā tu diez vai taisies pirkt ko niknu vai ekskluzīvu, tev par ko tādu nav jāuztraucas.
foxsk8 naivums, ja domā ka audi A modeļi ir diži labākā stāvoklī par 80 modeli, vēl lielāks naivums ka dīzelis nav nodzīts 😀 Reiropā dīzeļu mašinas pērk lielai braukšanai un pat 10 gadīgai mašīnai normāls nobraukums būtu 500000km drīzāk jāskatās kā par to mašinu ir pūpējies īpašnieks
Preses relīzes