Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kādu Tu rūteri ieteiktu mājas vajadzībām?
(kā plus būtu uzskatāms 802.11n)(nedropo paketes, un tiks izmantots ļoti daudz p2p ar lielu traffiku)
Ko Jūs Notepad biedri varētu ieteikt?
=>
Bet var arī atrast lētāk. Uz fikso iečekoju ar cenugids.lv un atradu pa 35Ls
Tas Linksys WRT54GL arī ar kātrīgu P2P slodzi aizrijas, itkā ar tomato firmware būs normāli…
Jaunā paaudze:
Pašam lietošanā stāv abi divi, un teikšu tā: nu nekādi nenožēloju, ka paņēmu šos…
P.S. fox, ko nozīmē izturīgs rūteris? Svaidies ar viņu vai?
Vecā paaudze:
Jaunā paaudze:
Pašam lietošanā stāv abi divi, un teikšu tā: nu nekādi nenožēloju, ka paņēmu šos…
P.S. fox, ko nozīmē izturīgs rūteris? Svaidies ar viņu vai?
Izturīgs tik tiešām nozīmē, ka ja roteri tu nomet no 2 M augstuma vismaz 3 reizes nedēļā, tad uzskatu, ka tas ir pietiekami izturīgs. Tik neprasat kāpēc man viņš lidoja vismaz 3 reizes nedēļā.
(jaunā paaudze manis ieteiktajam, kā rādās nepareizu linku esmu ielicis šamam…)
Izturīgs tik tiešām nozīmē, ka ja roteri tu nomet no 2 M augstuma vismaz 3 reizes nedēļā, tad uzskatu, ka tas ir pietiekami izturīgs. Tik neprasat kāpēc man viņš lidoja vismaz 3 reizes nedēļā.
Tev laikam mājās ir kaķis…
Man tas briesmonis sagrauza wireless antenu rūterim, bet strāda ok.
Kad vinjam pasaka atbildi vinja uzdotajam jautaajumam tad vel muld.
Un triis forumos iemetis tupu un greizu jautaajumu. Vinja darba deveejs diez zin kaadu nulli algo?
Tikai pilniigas nulles datoros var shitaa muldeet.
sm00x tas ka tu esi idiots jau pierādās vairākās tēmās. Būtu es te administrātors tu tiktu sodīts 😀
Pirmkaart pats autors nejeedz pateikt cik Mbps un cik konekcijas grib gruust cauri. Tas noziimee ka vinjsh ir nulle. Nav jeegas likt to pashu Linksys pie 100Mbps liinijas, un nav jeegas likt Mikropirzha 4xx boardu pie Maajs DSL! Tas buutu jaasaprot pirms sevi uzdroshinas saukt par ko vairaka nekaa lameri.
Produrik es nevaru precīzi pateikt cik konekciju būs vislaik (no 1-50), par datu up/down ātrumu tas pats, pagaidām 20Mbit/s ,būs 100Mbit/s.
Kad vinjam pasaka atbildi vinja uzdotajam jautaajumam tad vel muld.
Un triis forumos iemetis tupu un greizu jautaajumu. Vinja darba deveejs diez zin kaadu nulli algo?
sm00x es neesmu tāds “lameris” © sm00x cs 1.6 pro… kad visu iemācās sežot forumos un klausot visus komentētājus. Tā jau tie jaunie speci izveidojas, viens kautko pasaka, parējie bļauj līdzi, pat nepadomājot/nezinot par ko runā.
Portāla ideoloģijas gaismā mēs nevienu lietotāju nesodām, bet ja ies par tālu – ko var zināt…
nomato
Preses relīzes