Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Kapēc datuve tik stipri sūkā ?
Otrām kārtām, administratoru uzvedība ir nepieņemama. Pat visstulbākā skolotāja skolā paskaidro, par ko viņa ielika piezīmi, lai cik stubls iemesls tas nebūtu bijis. Š ie umņiki māk izcelties, un uzliek “ban’u” ne par ko. Kaut gan varbūt tās ir tehniskas problēmas, jo ir brīži, kad man vienkārši datuve neiet, tad ir tā, ka varu pat ieiet savā kontā, bet kad gribu kaut ko komentēt, man vienkārši izmet baltu lapu. Pats interesantākais ir tas, ka man nekas netika nedz paziņots, nedz es pats atcerētos, ka būtu ko ne tā uzrakstījis. Viņi laikam atrada pārāk daudz grammatikas kļūdu, vai arī nesaprata ironiju vai angļu valodu, ko es bieži vien izmantoju savos komentāros. Tas jau laikam arī ir izsecināms pēc citas uzvedības.
Vissbeidzot mēs nonākam pie slinkuma. Kaut gan tas pats boot.lv katru dienu uztaisa vismaz 5 jaunus rakstus, kas ir pilni ar drazu, datuvieši labi ja 1, un tas pats sastāv no substancēm, kuras var raksturot ar necenzētiem vārdiem. Protams, viņi varbūt ir mazāks uzņēmums ar mazāku darbaspēku, bet nedrīkst tač tā haltūrēt. Tas jau ir lielāks stimuls darīt kaut ko labāk, lai cīnītos pret goliātu (boot.lv). Bet to, acīmredzot, viņi vēl nav sapratuši. Būtu vismaz viņi KATRU dienu uztaisījuši to vienu, bet kvalitatīvu un informatīvu, nevis par jaunu samsung telefonu, par kuru ir uzrakstīts tik pat daudz, cik var pateikt pēc bildes un vēl bišķīt.
Es nezinu, vai šo kādreiz lasīs kāds no datuves redaktoriem vai administrātoriem, bet es domāju, ka viņiem derētu saņemt savas konstruktīvās kritikas devu.
Datuve manās acīs bija dead jau pirms diviem gadiem, kad arī tapa šis projekts.
Links uz bērēm.
Ja Tev tik ļoti rūp datuves liktenis, tad Tev vieta ir tur, rūpējies, dod vismaz kaut kādu ieguldījumu, lai situācija uzlabotos, nevis tik staigā un citur bazūnē, cik viss slikti ir tur. No tā nekas labāk nepaliks. Piekrītu fox, ka tēmai šeit nav vietas.
ir officiāli izslēgta no it portālu aprites
R.I.P. It will always stay in my memory, like it was in old version. the DOT.
BTW. faili.murds.lv derēja atdzīvināt, joprojām ilgojos pēc tās lapas 🙂
Preses relīzes