Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › KAS noticis ar notepad.lv ?
Lieta ir tada ka notepad majas lapas sakuma ir bugs saistiba ar sadalam.
TAS IR GAN KAD ESI IELOGOJIES GAN ARI KAD NESI.
Varbut jus visi lietojiet fierfox , bet man pie drauga IE7 radas sadi –
Kad esi ielogojies –
off topic:vaij ir iespejams ieladet v2 versiju jau ?
es gaidu v3 vispar , bet nu nekas . zinu ka tur bija huijs ( atvainojos par vardu) ar linku , bet maybe some one got the file and want to send me ?
P.S. Bet nu tomēr IE lieto lielākā daļa, tākā nāksies vien tur veikt labojumus, ja būs laiks iekš V2 salabos.
Un joks jau ir kāds. Vajag atjaunot savu softu. Uz IE8 Beta viss bija ok, cik atceros.
Neviens tak arī nesēž ar pirmo FF netā.
V2 vnm normāli gājis uz IE7, un ja tavā galā lago, tad nevaino mūs. Nelieli
Fox: Pirms uzņemies vainu – pārbaudi!
Parasti notiek kaut kaadas diivainiibas ar ielogoshanos, it kaa ielogojos, lapa saka ka neesmu ielogojies, bet onlainaa raados, tad naakas veelreiz skraapeet lietotaajvaardu un paroli.
Anyway, kad jaalogojas mazliet kaitina, bet paareejaa laikaa, PO… .
P.S. Anglji arii tevi terorizeetu fox, daudzi par citiem browseriem neko nezin, kur nu veel par Linux…. . Man te vienreiz Virgin provaiders prasiija, kas Linux ir par Windows versiju 🙂
Visur nomainiiju… .
Nu nav tik slikts tas Internet exploreris :shake:
Pamato kāpēc, lūdzu. 😛
Varbūt kādi 50 % apgalvojumu es varētu piekrist par IE8 Beta, visas vecākās versijas ir nekam nederīgas. Nu sorry, ja jau IE nevar N versijas uzlabot to, lai atbalstītu tik elementāras lietas kā PNG attēlus, tad nu sorry, tāds browseris nekam neder, nerunājot vēl par X specifikācijām.
Piem notepads ideāli strādā uz
1. FF visas versijas
2. IE7 un IE8
3. Opera visas versijas (iespējams, varbūt uz vecākām versijām par 9.6 rodas kāds gļuks)
4. Google Chrome
Versijas kuras netiek atbalstītas
1. IE5
2. IE6
Nezinu kā Operai 9.62, bet visām pārējām versijām atbildes rīkjoslā ikonas nobīdītas un vēl kaut kādi sīkumi bija.
Uz FF un IE7,8 gan nav kur piesieties.
Saproti, man neviens par šo te visu nemaksā kaudzi naudas, ka man tagad ar visu dvēseli būtu jāiedziļinās kur uz kaut kādu IE vai operu rodas gļuks, salidzināt visu sistēmu. Reāli man nav laika to darīt. Okey, citiem portāliem, tas ir obligāti, pelna ar to visu, bet mēs to visu daram prieka pēc, tākā Loading nekačā mums te kaut kādas pravas, pameiģini kādu palielāku projektu uzcept uz visiem browseriem, lai kaut cik viss normāli ietu + to visu varētu darīt pa free.
Ir divas dažādas lietas. Protams, ja tev atnāk web pasūtījums, klients par webu maksā normālu summu, tad loģiski, ka uz visiem pārlūkiem vajag būt okey. Bet šeit man nav tik daudz laika + drīzumā jau tā pat iznāks V3, nav vērts labot vairs V2.
Ja tiešām ir slinkums meklēt, kas tieši ir sačakarēts iekš kreisās kolonnas (laikam kaut kas par platu – banneri vai kas tāds), pieliec “overflow:hidden;” un lieta darīta, nav pareizākais variants, bet vismaz uz IE6 kolonna neaizbrauks nafig. Tas nu patiešām vairāk par minūti neaizņems, un vesels bars lietotāju būs apmierināti.
Un ierakstīt index failā
if ($_SERVER[’SERVER_NAME’] == “notepad.lv”) {
header(’Location: http://www.notepad.lv’ . $_SERVER[’REQUEST_URI’]);
exit;
}
jau arī neprasa milzu resursus un nedēļu domāšanas…
Par to redirect, tas jau sīkums, es vairāk par IE gļuku runāju.
Pēdējā laikā man tas IE totāli uzkritis uz nervu, tik daudz lapām jāveic stulbi uzlabojumi, lai pielāgotos IE.
Nu varbūt tev tur taisība, 10 min un viss ir ok.
Preses relīzes