Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kas tur ir ar to WikiLeaks?
Vēlreiz saku – ejiet paši, lasiet materiālus, analizējiet un domājiet ar saviem skaidu pauriem. Neba lai mušas rumpi nepietaisītu jums tie smadzeņpodi tur karājas.
Vēlreiz saku – ejiet paši, lasiet materiālus, analizējiet un domājiet ar saviem skaidu pauriem. Neba lai mušas rumpi nepietaisītu jums tie smadzeņpodi tur karājas.
Nu vismaz man, orgāns ar kuru domāju, nekarājas…. 😀
Taapeec ir labaak dazjas lietas nokluseet, lai arii cik taas kliegtu peec publicitaates. Ja tev vajag, lai nomirst veel nevainiigi cilveeki, lai naftai, paartikai u.t.t. celjaas cenas, tu vari drosji oponeet manam viedoklim.
[youtube]
Mhhhh, robertinjam (iipasji uzsveru, ka zinu, kaa tevi sauc – manii rosaas krutums)
Paspīdēji. Te praktiski visi zina kā mani sauc. Daļa pat zin, kur es dzīvoju. Vēl daļa, kā izskatos. OMG OMG
kas ar lielaako prieku uzspers gaisaa maksimaali daudz nevainiigu cilveeku, tikai taapeec, ka dazji tupi amerikaanju kareivji dariija taapat. Es protams ne tev, ne taviem piederiigajiem to nekaadaa zinjaa nenoveelu, bet man gribeetos, lai tu izbaudi to, kaa ir pazaudeet sev tuvu cilveeku, zinot to, ka tas noticis vienkaarsji deelj sagadiisjanaas (bija iistajaa laikaa un vietaa), itseviskji ja tu labi zinaatu, ka tas cilveeks ir nevainiigs. Diemzjeel sjaadu pretreakciju neapzinaas arii WL autors. Taapeec ir labaak dazjas lietas nokluseet, lai arii cik taas kliegtu peec publicitaates. Ja tev vajag, lai nomirst veel nevainiigi cilveeki, lai naftai, paartikai u.t.t. celjaas cenas, tu vari drosji oponeet manam viedoklim.
Aaaaaa, tagad es saprotu. Lai jau amerikāņi spridzina un ar ložmetēju zāģē cik tik uziet, noklusēsim ŽURNÄ€LISTU UN REPORTIERU, kā arī CIVILPERSONU nepamatotu NÄ€VI NEVAINĪGU CILVĒKU brutālu NOGALINÄ€Š ANU!!!
Nevainīgi cilvēki? Kāpēc gan? Es ļoti labprāt paša rokām norautu elektrisko slēdzi elektriskajā krēslā, ja šitos mērkaķus spridzinātājus un tos no helikoptera tribunāls notiesātu uz nāvi par civilpersonu tīšu noslepkavošanu.
Dažreiz tu esi spējīgs izteikt tādas muļķības tikai lai oponētu man, ka pats neapzinies cik lielas muļķības tās ir.
atkalnevainīgi
Protams, ka vainīgie, kā Tu, root, saki, ir “tie tur” (šajā gadījumā nekonkretizējot), kuri ir nogalinājuši šos žurnālistus, civilos iedzīvotājus u.t.t. Bet vai tad šo publikāciju gadījumā tieši viņiem kaut kas mainīsies? Nē, atkal būs nevainīgieizanalizētu ir jāatklāj korumpētība, ir jāatklāj politiķu aizmugures pretrunīgās sarunas, ir jāatklāj afēras un slepeni līgumi mantraušiem par labučūsku pretindes ražotne Austrālijā
Manuprāt, kvalitatīva dokumentu publicēšanas iespējamo seku analīze jau pašā sākumā pirms publicēšanas – tas ir tas, kas bija vajadzīgs
Ja speej atcereeties, ne cik seno pagaatni, kad bija visas taas njemsjanaas ap tiem pasjiem dviinju tornjiem un bin laadenu, tad drosji vien buusi arii piefikseejis straujo degvielas cenu kaapumu. Rezultaataa cenas dramatiski uzkaapa visaam preceem, tikai deelj transporta izdevumiem.
– Nafta peec idejas ir resurss, kas atjaunojaas leenaak, nekaa mees to pateereejam (praktiski), bet teoreetiski tas skaitaas neatjaunojamais dabas resurss.
– Zinaatnieku prognozes veesta par to, ka taa var izsiikt tuvaako 50 gadu laikaa.
– Naftas kraajumu samazinaasjanaas visaa pasaulee ar katru dienu padaardzina degvielas un citu no naftas razjojamo produktu izmaksas (piem. plastmasa)
– Degvielas sadaardzinaasjanaas noziimee to, ka daargaaks paliks viss, kas ar to saistiits (precju transports, lauksaimnieciiba, razjosana u.t.t.)
No sjiem faktiem un prognozeem jebkurs sapraatiigs cilveeks nonaaks pie secinaajuma, ka nedriikst pieljaut naftas resursu izskjeerdeesjanu, kas 100% notiktu, ja tagad atkal saaktos varen aktiiva karadarbiiba. (ceru, ka tev ir nojausma, cik degvielas norij kara tehnika – tanki, lidmasiinas, helikopteri u.t.t. ja nee, tad tu noteikti zini, cik daudz degvielas uz 100 km pateeree elementaaraakais 1. hammeris, ko amiisji joprojaam aktiivi izmanto militaarajaa transportaa, un tas saliidzinaajumaa ar tankiem un citu lielgabariita tehnikas degvielas pateerinju ir suuds).
Nu tad dilemma – kaarteejaa karadarbiiba, kas novestu pie veel lielaakas ekonomikas kriizes, gala rezultaataa gandriiz vai paralizeejot visas pasaules ekonomiku uz laiku, kameer tiek izdomaatas efektiivas alternatiivas, vai panaakt to, ka visa konfidenciaalaa informaacija tiek novaakta no aciim, kas to veel nav redzeejusjas, taadeejaadi mazinot pasjreizeejo risku un meegjinot uzslauciit izlieto uudeni.
Vispār jau parastajam tumšajam laužam nevajadzētu šito visu uzzināt, anarhija nav gluži tā labākā sabiedrības forma…
Preses relīzes