ja vari pierādīt M$, ka tev esošais Win ir tavs (pirkšanas dokumenti),
es varu pierādīt, man kā garantijas talonu M79 iedeva čeku. man ir windows 8.1 64bit retail
ja neizdosies pierādīt microsoftam, tiesāšos! dodiet man tik adresi uz kurieni rakstīt.
,bet pazvanīt taču vari
varu
Ja tas ir OEM windows, ta teu vairs nau windows. OEM uzlīmei ir jābūt uz kastes un kam ir kaste tas ir īpašnieks. Viss.
Paldies par Jusu e-pastu. Jus esat sasniedzis e-pasta adresi, kas vairs neeksiste. Lai sanemtu atbalstu, sazinieties ar Microsoft Answer Desk dodoties uz
.
nav jau uz kurieni rakstīt, viņiem nav uzrādīts cits e-pasts. svolači!
Crow
“Vienīgais prātīgais variants ir runāt ar to, kam datoru atdevi, lai novāc tev licencēto Windows. Ja nerodi atsaucību, jātiesājas ar šo personu. Mrakosoft ir pie daudz kā vainojams, bet šai gadienā jamie nu galīgi ņipričom.”
Ja retail- Ja uzlīmi nepaņēmi, pats vainīgs.
Un vēl, ja esi Juridiska persona, pārdodot jānorda pārdod ar vai bez licenzes- ja bez, tad zvani un prasi naķeni atpakaļ.
Ar vienu keju Pro licencni kaut vai 1000 reizes aktivizēsi. Tā ka bez stresa. Botam nosauksi instalācijas ID un viss notiks. Neredzu stresa situāciju, bet cilvēku, kurš nesaprot neko un neprot sazināties ar pircēju un normāla dialoga ceļā atgūt to, kas nav pārdots.
Tev ir sanācis smadzenēs ānuss!
Tā notiek ja kropli kuņasbērni taisa bērnus.
Smadzenes ķīselī, “amats” valsts iestādē, un tu esi daunis.
Preses relīzes